Krav för Facebook Shop

Obs! Du kan inte komma åt den kommande Facebook Shops-funktionen genom kanalen Facebook Shop. Efter 19 maj 2020 finns Facebook Shop inte längre tillgängligt för nedladdning från Shopifys appbutik. Butiker som har installerat Facebook Shop kan fortfarande använda den. Nya butiker kommer hitta Facebook Shop-funktionen i den nuvarande versionen av Facebook-kanalen.

Du måste uppfylla vissa krav för att vara berättigad till att lista produkter på Facebook genom att använda den nya aktuella Facebook-kanalen eller Facebook Shop-försäljningskanalen:

• Din butik måste lista produkter till försäljning i en valuta som stöds av Facebook. Läs mer om hur du väljer en valuta i Shopify.
  • Du behöver en Facebooksida för ditt företag. Facebooksidan måste använda Shoppingmallen.
  • Din Avsändare-postadress, som angetts i Allmänna inställningar i din Shopify-administratör, måste vara en giltig e-postadress.

OBS! Facebooks Handelspolicyer och Communityregler definierar reglerna för produkter och innehåll som kan visas på Facebook. Läs mer om produktkrav för Facebook.

Inställningar för Facebooksida

Följande krav måste uppfyllas på Facebook innan du kan ansluta din Facebooksida:

• Ditt Facebook-konto måste ha en administratörsroll på sidan.
  • Facebooksidan måste publiceras.
  • Du kan vara en administratör på flera Facebooksidor och komma åt dem alla med en enda Facebook Business Manager. Dock kan varje Facebook-företagssida endast ägas av en enda Facebook Business Manager. Du måste vara administratör för både den Facebook Business Manager som äger en viss Facebooksida och för själva Facebooksidan för att kunna ansluta den med Facebook-kanalen i Shopify.

Lär dig hur du skapar en Facebook-sida för ditt företag på Facebooks Hjälpcenter.

Obs! Om ditt Facebook-konto har en administratörs-eller redigeringsroll på en Facebook-sida kan du publicera, kommentera och lämna meddelanden som sidan utan att kunderna ser personuppgifter. Läs mer om Facebook sidroller.

Valutor som stöds av Facebook

Följande valutor stöds av Facebook:

Valutor som stöds av Facebook

AED - د.إ

ARS - $

AUD - A$

BDT - ৳

BGN - лв

BHD - .د.ب

BOB - Bs.

BRL - R$

CAD - $

CHF - Fr

CLP - $

CNY - ¥

COP - $

CRC - ₡

CZK - Kč

DKK - kr

EGP - E£

EUR - €

FBZ

GBP - £

GHS - ₵

GTQ - Q

HKD - HK$

HNL - L

HRK - kn

HUF - Ft

IDR - Rp

ILS - ₪

INR - ₹

ISK - kr

JOD - د.ا

JPY - ¥

KES - KSh

KRW - ₩

LTL - Lt

LVL - Ls

MOP - P

MXN - $

MYR - RM

MZN - MT

NIO - C$

NOK - kr

NZD - NZ$

PAB - B/.

PEN - S/.

PHP - ₱

PLN - zł

PYG - ₲

QAR - ر.ق

RON - L

RSD - Дин.

RUB - руб

SAR - ر.س

SEK - kr

SGD - S$

SKK - Sk

THB - ฿

TRY - TL

TWD - NT$

TZS - TSh

UAH - ₴

USD - $

UYU - U$

VEF - Bs

VND - ₫

XAF - CFA

XOF - CFA

ZAR - R