Krav för Facebook Shop

Du måste uppfylla några krav för att vara berättigad till att lista produkter på Facebook med hjälp av Facebook Shop-funktionen i Facebook-kanalen:

OBS! Facebooks Handelspolicyer och Communityregler definierar reglerna för produkter och innehåll som kan visas på Facebook. Läs mer om produktkrav för Facebook.

Inställningar för Facebooksida

Följande krav måste uppfyllas på Facebook innan du kan ansluta din Facebooksida:

• Ditt Facebook-konto måste ha en administratörsroll på sidan.
  • Facebooksidan måste publiceras.
  • Du kan vara en administratör på flera Facebooksidor och komma åt dem alla med en enda Facebook Business Manager. Dock kan varje Facebook-företagssida endast ägas av en enda Facebook Business Manager. Du måste vara administratör för både den Facebook Business Manager som äger en viss Facebooksida och för själva Facebooksidan för att kunna ansluta den med Facebook-kanalen i Shopify.

Lär dig hur du skapar en Facebook-sida för ditt företag på Facebooks Hjälpcenter.