Instagram

Obs! Instagrams försäljningskanal är inte längre tillgänglig att installera via Shopifys appbutik. Butiker som för närvarande har Instagram-försäljningskanalen installerad kan fortfarande använda den. Du kan nu sälja på Facebook och använda Instagrams butiksfunktion med den nya försäljningskanalen på Facebook.

Sälj dina produkter på Instagram genom att tagga dem när de visas i dina Instagram-inlägg och stories. Kunder som hittar dina taggade produkter på Instagram kan trycka på en länk för att visa och köpa en produkt i din webbutik.

Obs! För att använda Instagram-försäljningskanal måste du befinna dig i ett land som stöds av Instagram.

Obs! Butiker som konfigurerade produkttaggning genom Instagram-kanalen innan 19 maj 2020 har nu tillgång till Facebook Shops.