Instagram Shopping

Du kan sälja dina produkter på Instagram genom att använda Instagram Shopping-funktionen i Facebook-kanalen. Instagram Shopping skapar en butik i din Instagram-profil och låter dig tagga dina produkter i inlägg och händelser. Kunder kan välja Visa butik i din Instagram-profil för att se alla dina produkter på Instagram. Kunder kan också klicka på inlägg för att visa en taggad produkt och sedan välja Visa på webbplats för att göra ett köp i din webbutik.

Om en kund klickar på en produkt som är listad på Instagram för att visa den och göra ett köp, listas ordern som hänvisad av Instagram.

Om du vill använda Instagram Shopping-funktionen måste du befinna dig i ett land eller en region som stöds av Instagram och dina produkter måste uppfylla produktkraven för försäljning på Facebook-kanalen.