Instagram-kanal

Obs! För att kunna använda Instagram-kanalen måste du vara lokaliserad i ett land som stöds av Instagram.

Sälj dina produkter på Instagram genom att tagga dem när de visas i dina Instagram-inlägg och stories. Kunder som hittar dina taggade produkter på Instagram kan trycka på en länk för att visa och köpa en produkt i din webbutik.

Obs! Butiker som konfigurerade produkttaggning genom Instagram-kanalen innan 19 maj 2020 har nu tillgång till Facebook-butiker.