Skapar en grossistkanal

Din lösenordsskyddade grossistbutik skapas automatiskt när du lägger till grossistkanalen i din Shopify-admin.

Webbplatsadressen för din grosshandelsbutik använder följande standardformat:https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan ändra domänen för adressen på sidan Preferenser i grosshandelskanalen.

Lägg till grossistkanalen (och skapa din grossistbutik)

En lösenordsskyddad, separat grossistbutik skapas automatiskt när du lägger till grossistkanalen i din Shopify-admin.

Överväganden inför skapandet av en grossistbutik

Överväg följande innan du skapar en grossistbutik:

• Din butik måste ha Shopify Plus-planen.
  • Du måste logga in på din Shopify-administratör med antingen butiksägarens inloggningsuppgifter till Shopify eller med personalinloggning som har behörigheter för Applikationer och Inställningar.

Steg:

Din grossistbutik har skapats.

När du har skapat din grossistbutik gör du följande:

Om du vill ha mer information om hur du konfigurerar din grossistbutik, se handledning om grossistbutik.

Relaterade länkar