Sälja på Handshake

Obs: Handshake kommer förändras från att vara ett register till att bli en fullständig marknadsplats under hösten 2020. Där kan återförsäljare och leverantörer hantera ordrar och behandla betalningar direkt i Handshake.

Handshake är en gratis katalog med godkända Shopify-handlare som använder grossistförsäljning. Du kan ansöka om att lista ditt företag och grossistprodukter i Handshake-katalogen som detaljhandlare får tillgång till. Du kan ställa in grossistpriser, anpassa utseendet på din profil och lägga till en beskrivning av ditt företag.

Produktsida i försäljningskanalen Handshake

När en återförsäljare vill beställa dina produkter kan han eller hon använda den information som du lägger till i Handshake för att kontakta dig.

När du och återförsäljaren kommit överens om villkoren i ordern kan du skapa ett orderutkast i din Shopify-administratör för att skicka dem en faktura och behandla deras betalning.

Krav och överväganden

Handshake är endast tillgängligt för företag i USA som äger sitt varumärke och säljer sina egna produkter. Det kostar inget att ha en profil eller lista dina produkter på Handshake. För specifik information om Handshake:s krav går du till Handshake:s FAQ-sida.

Installera Handshake

För att installera Handshake i din Shopify-butik måste du fylla i leverantörsansökan på handshake.com och få den godkänd av Handshake-teamet. Om din ansökan godkänns får du ett automatiskt e-postmeddelande med en unik länk för att installera försäljningskanalen Handshake i din Shopify-administratör.

Du måste ha din butiks valuta inställd på USD och din plats inställd på USA i de allmänna inställningarna för din Shopify-administratör för att installera Handshake. Om du inte har dessa inställningar kommer ett felmeddelande att visas i din försäljningskanal för Handshake.