Försäljning på marknadsplats för grossisthandel i Handshake

Handshake är en kostnadsfri marknadsplats för godkända Shopify-handlare som är grossister. Du kan ansöka om att lista ditt företag och grossistprodukter på Handshake så att återförsäljare kan bläddra och köpa produkter av dig. Med Handshake kan du anpassa utseendet på din profil, lägga till information om ditt företag, ställa in grossistpriser, lägga till ett minsta ordervärde och hantera Handshake-ordrar i din Shopify-administratör. Handshake är skapat av Shopify.

Återförsäljare ser din profil och dina produkter på Handshakes webbplats. Registrerade återförsäljare kan kontakta dig direkt för mer information och för att lägga en order från ditt företag. När du har tagit emot en Handshake-order kan du hantera den i din Shopify-administratör.

Ansök till Handshake

Handshake är endast tillgängligt för företag i USA som äger sitt varumärke och säljer sina egna produkter. Det kostar inget att ha en profil eller lista dina produkter på Handshake. För specifik information om Handshakes krav går du till sidan för vanliga frågor hos Handshake.

För att ansöka till Handshake som leverantör måste du fylla i leverantörsansökningsformuläret på Handshake.com. Handshake-teamet granskar din ansökan och kontrollerar din butik inom 10-14 arbetsdagar. När din butik har granskats får du ett meddelande om huruvida din ansökan har godkänts eller inte.

Installera Handshake

Handshake är en försäljningskanal som Shopify har skapat. Läs mer om försäljningskanaler.

Om din leverantörsansökan godkänns, får du ett e-postmeddelande med en unik länk för att installera Handshake till din Shopify-administratör. Klicka på Lägg till försäljningskanal för Handshake i e-postmeddelandet för att installera Handshake-försäljningskanalen till din Shopify-administratör. Om du inte får ett svar angående din ansökan inom 14 arbetsdagar ska du kontakta Handshake-teamet på suppliers@handshake.com.

För att kunna komma åt Handshake-försäljningskanalen måste du ställa in följande inställningar i din Shopify-administratör:

• Butiksvalutan måste ställas in till USD.
  • Din butiksplats måste ställas in till USA.