Marknadsföring på Handshake

När du har konfigurerat och publicerat din profil på Handshake är du redo att börja marknadsföra dina grossistproduktserier till återförsäljare.

Du kan lägga till en Handla grosshandel-knapp på alla sidor i din webbutik för att berätta för återförsäljare om dina grossistprodukter på Handshake. Läs om support för teman eller kontakta Shopify-supporten om du har frågor om hur du lägger till knappen Handla grosshandel.

Du kan också läsa Marknadsföring och kampanjer för andra sätt att marknadsföra dina grossistprodukter på Handshake.

Lägg till en Handla grosshandel-knapp på en sida

Lägg till en Handla grosshandel-knapp på en sida i din butik, till exempel på din Om oss-sida eller en dedikerad grossistsida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Sidor.
  4. Klicka på den sida som du vill lägga till knappen på och klicka sedan på <> för att visa HTML-koden.
  5. Klistra in koden där du vill att knappen ska visas och klicka sedan på Spara.

Klicka på Visa sida för att visa Handla grosshandel-knappen live på din sida.

Lägg till en Handla grosshandel-knapp till en produkt eller produktserie

Om du vill berätta för återförsäljare om grossistalternativ för en viss produkt eller visa upp dina grossistalternativ i en produktserie, lägger du till en Handla grosshandel-knapp till en produkt- eller produktseriesida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Klicka på Produkter > Alla produkter eller Produkter > Produktserier.
  4. Klicka på den produkt eller produktserie som du vill lägga till knappen till och klicka sedan på <> för att visa HTML-koden.
  5. Klistra in koden där du vill att knappen ska visas och klicka sedan på Spara.

Klicka på Visa eller Förhandsgranska för att visa Handla grosshandel-knappen live på din produkt-eller produktseriesida.

Lägg till en Handla grosshandel-knapp på butikens startsida

Om du vill att alla besökare i din butik ska känna till dina grossistprodukter på Handshake, lägger du till en Handla grosshandel-knapp på butikens startsida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Teman.
  4. Klicka på Åtgärder och sedan på Redigera kod.
  5. Klicka på Mallaroch sedan på index.liquid.
  6. Leta upp {{ content_for_index }}, klistra in koden över den och klicka sedan på Spara.

Klicka Förhandsgranska för att visa knappen för att Handla som grossist live i ditt skyltfönster.

Lägg till Handla som grossist-knappen i butikens sidhuvud

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Teman.
  4. Klicka på Åtgärder och sedan på Redigera kod.
  5. Klicka på Avsnitt och sedan på header.liquid.
  6. Leta upp </header>, klistra in koden över den och klicka sedan på Spara.

Klicka på Förhandsgranska för att visa Handla grosshandel-knappen live i din butiks rubrik.

Lägg till Handla som grossist-knappen i butikens sidhuvud

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Teman.
  4. Klicka på Åtgärder och sedan på Redigera kod.
  5. Klicka på Avsnitt och sedan på footer.liquid.
  6. Leta upp </footer>och sedan </div> över den. Klistra in koden över </div> och klicka sedan på Spara.

Klicka på Förhandsgranska för att visa Handla grosshandel-knappen live i din butiks rubrik.