Marknadsför ditt grossistföretag på Handshake

När du har konfigurerat och publicerat din leverantörsprofil för Handshake, kan du börja marknadsföra din Handshake-leverantörsprofil och grossistprodukter till återförsäljare.

Du kan börja med att dela en direkt URL till din leverantörsprofil för Handshake på sociala medier eller i dina marknadsföringskampanjer. Om du har en webbutik kan du lägga till en Shop Wholesale-knapp på vilken sida som helst i din webbutik. Du kan även använda Handshakes mallar för sociala medier för att marknadsföra dina grossistprodukter på Handshake.

Ladda ner mallar för sociala medier

Du kan ladda ner Handshake-varumärkta mallar för sociala medier som du kan redigera och använda i marknadsföringskampanjer på dina sociala medier-konton. Mallarna för sociala medier är nedladdningsbara PNG-filer som du kan redigera med hjälp av tredjeparts bildredigeringsprogram.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. I avsnittet Mallar för sociala medier klickar du på nedladdning som tar dig till en delad Google Drive.
  3. Välj mallformat och gå till motsvarande mapp. Om du till exempel vill använda mallen i en Instagram- eller Facebook-händelse går du till mappen format för IG/FB-händelse.
  4. Högerklicka på en mall som du vill ladda ner och klicka på Ladda ner.
  5. Redigera mallen på din dator med hjälp av tredjeparts bildredigeringsprogram och ladda sedan upp den till dina sociala medier-konton.

Lägg till en Shop Wholesale-knapp i din webbutik

Du kan lägga till en Shop Wholesale-knapp på vilken sida som helst i din webbutik. Den här knappen kan vara användbar för att meddela dina kunder om dina listningar för grossistprodukter och dirigera dem från din webbutik till din leverantörsprofil för Handshake. Om du har problem med att konfigurera Shop Wholesale-knappen, kan du kontakta Handshake-teamet på help@handshake.com.

Lägg till en Shop Wholesale-knapp på en sida

Lägg till en Shop Wholesale -knapp på en sida i din butik, till exempel på din Om oss-sida eller en dedikerad grossistsida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Sidor.
  4. Klicka på den sida som du vill lägga till knappen på och klicka sedan på <> för att visa HTML-koden.
  5. Klistra in koden där du vill att knappen ska visas och klicka sedan på Spara.

Klicka på Visa sida för att visa Shop Wholesale-knappen live på din sida.

Lägg till en Shop Wholesale-knapp till en produkt eller produktserie

Om du vill berätta för återförsäljare om grossistalternativ för en viss produkt eller visa upp dina grossistalternativ i en produktserie, lägger du till en Shop Wholesale-knapp till en produkt- eller produktseriesida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Klicka på Produkter > Alla produkter eller Produkter > Produktserier.
  4. Klicka på den produkt eller produktserie som du vill lägga till knappen till och klicka sedan på <> för att visa HTML-koden.
  5. Klistra in koden där du vill att knappen ska visas och klicka sedan på Spara.

Klicka på Visa eller Förhandsgranska för att visa Shop Wholesale-knappen live på din produkt-eller produktseriesida.

Lägg till Shop Wholesale-knappen i butikens sidhuvud

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Teman.
  4. Klicka på Åtgärder och sedan på Redigera kod.
  5. Klicka på Avsnitt och sedan på header.liquid.
  6. Leta upp </header>, klistra in koden över den och klicka sedan på Spara.

Klicka på Förhandsgranska för att visa Shop Wholesale-knappen live i din butiks sidhuvud.

Lägg till Shop Wholesale-knappen i butikens sidhuvud

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Handshake > Marknadsföring.
  2. Klicka på Kopiera kod.
  3. Gå till Webbutik > Teman.
  4. Klicka på Åtgärder och sedan på Redigera kod.
  5. Klicka på Avsnitt och sedan på footer.liquid.
  6. Leta upp </footer>och sedan </div> över den. Klistra in koden över </div> och klicka sedan på Spara.

Klicka på Förhandsgranska för att visa Shop Wholesale-knappen live i din butiks sidhuvud.