Anpassar din leverantörsprofil för Handshake

Återförsäljare kan besöka din leverantörsprofil för Handshake på Handshakes marknadsplats. Du kan anpassa din profil genom att lägga till din logotyp, en rubrikbild och dina företagsuppgifter så att återförsäljare kan få reda på mer om ditt varumärke och hur de kan kontakta dig. Din leverantörsprofil är synlig för alla återförsäljare på Handshake.com.

Anpassa din leverantörsprofil för Handshake

Rubrikbilden och -logotypen som du laddar upp beskärs automatiskt från mitten av bilden. Du kan inte justera bildens position efter att den har laddats upp. Använd följande bildspecifikationer för att ställa in din rubrikbild och -logotyp.

Bildspecifikationer för rubrikbild och -logotyp på Handshake
Bildtyp Mått Format Storlek
Rubrikbild 2 048 x 512 px PNG eller JPG Mindre än 20 MB
Logotypbild 512 x 512 px PNG eller JPG Mindre än 20 MB

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Profil.
  2. Lägg till en sidhuvudsbild:

1. I Anpassa, klicka Ladda upp bild.
    2. Välj en bild från din dator.
  3. Lägg till en logotyp

1. Klicka på Ladda upp logotyp under Anpassa.
    2. Välj en bild från din dator.
  4. Klicka på Spara.

Du kan förhandsgranska hur din leverantörsprofil kommer att leta efter återförsäljare i avsnittet Anpassningar.

Lägg till mer information om ditt varumärke

För att särskilja dig från andra företag kan du lägga till extra information om ditt varumärke i din leverantörsprofil i Handshake. I beskrivningen kan du lägga till information om varumärkets visioner, syfte och berättelse. Du kan även lägga till dina kontouppgifter för Facebook och Instagram så att återförsäljare kan hitta och följa dig på sociala medier.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Profil.
  2. Ange ditt varumärkes namn, beskrivning och e-postadress i Detaljer. Din e-postadress är endast synlig för registrerade återförsäljare.
  3. Valfritt: Lägg till kontouppgifter för Facebook och Instagram.