Konfigurera dina inställningar

För att förbereda dig inför lanseringen av Handshake Marketplace under hösten 2020 måste du ställa in vissa preferenser i förväg för din kassa. Du måste ange det minimala värdet som en återförsäljare kan beställa från ditt företag och information om dina leverans- och returpolicyer. Leverans- och returpolicyer är för närvarande inte synliga för återförsäljare.

Ställ in lägsta ordervärde

Ditt minimala ordervärde är det minimala ordervärdet som du är villig att acceptera från en återförsäljare. Om du till exempel inte distribuerar några ordrar under 200 USD anger du 200 som ditt minimala ordervärde.

Det minimala ordervärdet som du anger är synligt för återförsäljare i din leverantörsprofil.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. Ange ett ordervärde och klicka sedan på Spara i avsnittet Minimalt ordervärde.

Ange dina fraktinställningar

Du kan lägga till mer information om dina fraktalternativ, orderbearbetningstid, returer och återbetalningspolicy och annan viktig information som rör frakt eller policyer.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. I avsnittet Leverans och returer lägger du till information om orderbehandling och leveranstider, returer och återbetalningspolicyer.