Konfigurera dina inställningar

Du kan ange ett minsta ordervärde som en återförsäljare kan beställa för från ditt företag. Du måste också inkludera information om din leverans- och returpolicy. Dessa inställningar måste slutföras för att du ska kunna publicera din leverantörsprofil på Handshake.

Ställ in lägsta ordervärde

Lästa ordervärde är det lägsta ordervärde som du är villig att acceptera från en återförsäljare. Om du till exempel inte distribuerar några ordrar under 200 USD anger du 200som lägsta ordervärde.

Det minimala ordervärdet som du anger är synligt för återförsäljare i din leverantörsprofil.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. Ange ett ordervärde och klicka sedan på Spara i avsnittet Minimalt ordervärde.

Ange dina fraktinställningar

I dina Inställningar kan du lägga till mer information om dina leveransalternativ, orderhanteringstid, retur- och återbetalningspolicy, leveransavgifter och annan viktig information som rör leverans eller policyer.

Om du planerar att ta betalt för leverans efter att du har mottagit en order, måste du ge återförsäljare rätt förväntningar och inkludera denna information i din leveranspolicy i avsnittet Leverans och returer.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. I avsnittet Leverans och returer lägger du till information om orderbehandling och leveranstider, returer och återbetalningspolicyer.