Konfigurera dina Handshake-inställningar

Du måste ange ett lägsta ordervärde som återförsäljare måste lägga innan de kan beställa från ditt företag. Du måste också inkludera information om din leverans- och returpolicy.

Ställ in lägsta ordervärde

Lästa ordervärde är det lägsta ordervärde som du är villig att acceptera från en återförsäljare. Om du till exempel inte distribuerar några ordrar under 200 USD anger du 200som lägsta ordervärde.

Det lägsta ordervärdet som du anger är synligt för återförsäljare i din leverantörsprofil för Handshake och på varje produktinformationssida.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. Ange ett ordervärde och klicka sedan på Spara i avsnittet Minimalt ordervärde.

Lägg till information om dina leverans- och returvillkor

I avsnittet Leverans och returer måste du lägga till information om dina leverans- och returpolicyer, till exempel orderhanteringstid, retur- och återbetalningspolicy, leveransavgifter, leveransalternativ och annan viktig information relaterad till leverans.

Om du planerar att ta betalt för leverans efter att du har mottagit en order, måste du ge återförsäljare rätt förväntningar och inkludera denna information i din leveranspolicy i avsnittet Leverans och returer.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Inställningar.
  2. I avsnittet Leverans och returer lägger du till information om orderbehandling och leveranstider, returer och återbetalningspolicyer.