Anslut din tredjepartsdomän till Shopify automatiskt

Du kan ansluta din domän till Shopify automatiskt om du har köpt din domän via Google Domains eller 1&1 IONOS.

För att slutföra den här proceduren behöver du ha din inloggningsinformation för ditt tredjeparts domänleverantörskonto.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Domäner i din Shopify-administratör.
  2. Klicka på Anslut befintlig domän.
  3. Ange din domän, till exempel johns-apparel.info, och klicka sedan Nästa.
  4. Klicka på Anslut automatiskt.
  5. Logga in på ditt Google Domains eller 1&1 IONOS-konto, vid behov.
  6. Klicka på Anslut och sedan på Stäng.

Det kan ta upp till 48 timmar för din domän att verifieras. När den har verifierats är din domän listad i avsnittet för TREDJEPARTS DOMÄNERdomänsidan med status Ansluten.

Om du har problem med att konfigurera din domän automatiskt kan du försöka ansluta den manuellt från ditt tredjeparts domänleverantörskonto.

På den här sidan

Nästa steg

När du har anslutit din domän till Shopify kan du slutföra följande steg: