Anslut din tredjepartsdomän till Shopify manuellt

Du kan ansluta din domän till Shopify manuellt, om du har köpt den från en domänleverantör annan än Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, och uppfyller deras krav.

Innan du börjar

För att slutföra den här proceduren måste du ha följande information:

• din inloggningsinformation för ditt tredjeparts domänleverantörskonto
  • domänleverantörens krav
  • Shopifys IP-adress 23.227.38.65
  • www-CNAME-posten shops.myshopify.com

Steg 1: Ändra dina DNS-poster i ditt tredjeparts domänleverantörskonto

1. Logga in till ditt konto på domänleverantörens webbplats.

2. Leta upp DNS-inställning eller område för domänhantering.

3. Ändra följande poster:

1. Rikta A-posten till Shopifys IP-adress 23.227.38.65.
    2. Ändra namnet för Värd till @-symbolen vid behov.
    3. Rikta CNAME-posten med namnet www till shops.myshopify.com.
  4. Spara dina ändringar.

Du kan bara ha en A-post kopplad till din huvuddomän. Om din domän redan är kopplad till en A-post ska du rikta den mot Shopifys IP-adress och sedan ta bort den gamla A-posten.

Steg 2: Anslut din domän till Shopify

1. Från din Shopify-administratör går du till webbutik > domäner.

2. Klicka på Anslut befintlig domän.

3. Ange din domän, till exempel johns-apparel.info, och klicka sedan Nästa.

4. Klicka på Verifiera anslutning för att bekräfta att din domän är ansluten till din Shopify-butik.

Det kan ta upp till 48 timmar för din domän att verifieras. När den har verifierats är din domän listad i avsnittet för TREDJEPARTS DOMÄNERdomänsidan med status Ansluten.

Nästa steg

Gör följande, när du har anslutit din domän: