Kontakta din tredjeparts domänleverantör för hjälp

Shopify Support kan inte logga in på ditt tredjeparts-domänkonto i ditt ställe även om du ger ditt uttryckliga samtycke. Om du behöver hjälp med att rikta din anpassade domän till din Shopify-butik kan du kontakta tredjepartsleverantörens supportteam. Du kan behöva ange följande information:

• Du vill att din A-post ska riktas mot Shopifys IPv4-adress 23.227.38.65.
  • Det är bra om din AAAA-post pekar mot Shopifys IPv6-adress 2620:0127:f00f:5::.
  • Du vill att din CNAME-post ska peka mot shops.myshopify.com.

På den här sidan

Tredjeparts DNS-krav

Klicka på länken för att få specifika krav för att ansluta din domän, om du har en domän från en av följande leverantörer.