Rulla tillbaka till en äldre version av ditt tema

Om du har ändrat temafiler och behöver återställa dem kan du återställa .liquid-filer individuellt till en tid och ett datum innan du gjorde ändringarna.

1. Klicka på en av de .liquid-filer som du nyligen har redigerat under rubriken Mallar.

öppna liquid-fil

2. Klicka på Äldre versioner intill .liquid-filnamnet

äldre versioner

3. Klicka på rullgardinsmenyn för att välja en äldre version. Om du klickar på en datumstämpel kommer koden återställas till den sparade versionen.

exempel på återställning

4. (valfritt) Klicka på Förhandsgranskning och se om felet åtgärdades.