Lägg till en meddelandebanner

Du kan lägga till en banderoll på din webbplats för att informera kunder om viktig information om ditt företag.

Du kan lägga till en banderoll för att framhäva följande information:

• eventuella leveransförseningar eller regioner som inte godkänner internationella leveranser
  • uppdaterade eller nya policysidor
  • kampanjer som erbjuds just nu, till exempel nya presentkort

Vissa teman har en banderollfunktion inbyggt medan andra kräver att du laddar ner en app för att lägga till det.

Kontrollera om ditt tema har en banderollfunktion

Använd följande metoder för att kontrollera om ditt tema har en banderollfunktion:

• Gå till Webbutik > Teman och klicka på Anpassa. I Rubrik-avsnittet söker du efter något i stil med "Meddelandefält" eller "Bannerinställningar".
  • Läs dokumentationen om ditt tema. Om du använder ett tema som stöds av Shopify kan du läsa i Teman från Shopify.
  • Kontakta utvecklaren av ditt tema. Om du använder ett tema som stöds av Shopify kan du kontakta Shopify-temasupporten.

Följ dokumentationen om ditt tema för att lägga till banderoll på din webbplats om ditt tema har en inbyggd banderollfunktion. Om du använder ett tema som stöds av Shopify kan du läsa i Teman från Shopify.

Om ditt tema inte har en banderollfunktion eller om den inbyggda funktionen inte har de inställningar du vill ha kan du ladda ner en banderollsapp.

Ladda ner en banderollsapp

1. Gå till Shopify App Store.
  2. Sök efter en app med hjälp av banner message eller announcement bar.
  3. När du har hittat en app som du vill ha ska du gå till appens listningssida och klicka på Lägg till app.

Följ installationsanvisningarna för appen och eventuell dokumentation från apputvecklarna för att lägga till banderollen i din butik.