Ändringar av Instagramflöden i teman

Från och med 29 juni 2020 kommer Instagram att avbryta sitt äldre API. Det innebär att om du angav ett Instagram-åtkomsttoken i avsnittet "Instagram-flöde" i temaredigeraren kommer Instagramflödet inte längre att visa bilder efter 29 juni. Om du fortfarande vill visa ett Instagram-flöde i din butik kan du använda en app med Instagram-flöde.

Den här förändringen påverkar inte dina andra försäljningskanaler, såsom Instagramkanalen. Vissa Instagramflöden som har installerats med tredjepartsappar istället för med avsnittet din temaredigerare kanske inte kommer att påverkas och fungerar fortsatt.

Vi rekommenderar att du tar bort Instagramavsnittet som är inbyggt i ditt tema för att förhindra att denna ändring orsakar bildskärmsproblem i det här avsnittet av din butiks skyltfönster.

Så här tar du bort Instagramavsnittet

Observera: Varje tema har olika inställningar och avsnitt, så Instagramavsnittet kan variera från tema till tema.

1. Från din Shopify admin går du till Webbutik > teman.
  2. Hitta det tema du vill redigera och klicka på Anpassa.
  3. Leta reda på Instagramavsnittet i temaredigeraren.
    Instagramavsnittet i temaredigeraren
  4. Ta bort Instagramavsnittet där det visas på alla sidor.
    Ta bort avsnitt för Instagramflöde
  5. Klicka på Spara.

Appar som fungerar med Instagramflöden

Om du fortfarande vill visa ett Instagramflöde i din webbutik kan du göra det genom att använda en tredjepartsapp. Klicka här för att hitta appar som fungerar med Instagramflöden.