Domäner

En domän är den URL eller webbplatsadress som dina kunder använder för att hitta din butik online. Du hanterar dina domäninställningar för din webbutik på sidan Domäner via ditt Shopify-administratörskonto. Om du använder grosshandelskanel hanterar du domäninställningarna för din grosshandel i avsnittet Domäner i grossistkanalen.

Din huvuddomän är den domän som visas när kunder besöker din webbutik. Om du använder Shopify-planen eller högre och använder internationella domäner så är det möjligt att en annan domän visas, beroende på var dina kunder befinner sig och hur du har konfigurerat dina internationella domäner.

Din huvuddomän är som standard din myshopify-domän. Myshopify-domäner använder formatet your-store-name.myshopify.com. Du använder din myshopify-domän för att logga in i din butik och för att identifiera ditt konto när du kontaktar Shopify-support.

Du kan inte ändra din myshopify-domän men du kan köpa en anpassad domän eller använda en anpassad domän som du redan äger.

Obs! Din myshopify-domän visas alltid i ditt adressfält när du är inloggad på din Shopify-administratör, oavsett om du har en anpassad domän eller inte.