Lägga till en domän i Shopify

När du köper en domän genom Shopify konfigureras den automatiskt för att den ska fungera med din huvuddomän. Som standard ser din huvuddomän ut så här: examplestore.myshopify.com. Om du vill ha en anpassad URL för din Shopify-butik, t.ex. www.example.com, kan du lägga till en till din webbutik. Du kan lägga till en anpassad domän till Shopify på två sätt:

Butiker kan lägga till upp till 10 domäner eller subdomäner, utöver domänen examplestore.myshopify.com. Varje domän tillhandahålls ett gratis SSL-certifikat av Shopify. Plus-butiker kan lägga till ett obegränsat antal domäner eller subdomäner.