Att lägga till och ta bort dynamiska kassaknappar

Du kan lägga till eller ta bort dynamiska kassaknappar på vilken del som helst i din online-butik som har en Lägg till i kundvagn-knapp.

Innan du lägger till dynamiska kassaknappar, se till att de är kompatibla med din online-butik.

Lägg till eller ta bort dynamiska kassaknappar på din hemsida

Du kan lägga till eller ta bort dynamiska kassaknappar på produktsidor.

Steg:

Lägg till eller ta bort dynamiska kassaknappar på din hemsida

Om din hemsida innehåller en produktsektion med en Lägg till i kundvagn-knapp, kan du lägga till eller ta bort dynamiska kassaknappar i den delen.

Steg:

Om ditt tema inte har inställningen Visa dynamiska kassaknappar måste du uppdatera ditt tema eller redigera din temakod.

Lägg till dynamiska kassaknappar för utvalda produkter

Om du vill lägga till dynamiska kassaknappar på vissa produktsidor men inte på andra, måste du skapa en alternativ mall. En alternativ mall är en duplicerad temakodmall som du kan redigera utan att det påverkar originalet. Du kan lägga till dynamiska kassaknappar till din alternativa mall och sedan använda den mallen för endast ett urval av produkterna.

För att skapa en alternativ produktmall, se Skapa ny mall.

När du har skapat en alternativ produktmall och tilldelat den en produkt måste du aktivera dynamiska kassaknappar för den produkten.