Kompatibilitet med Dynamic kassaknappar

Det finns några fall där dynamiska kassaknappar kanske inte passar för din online-butik. Innan du lägger till dynamiska kassaknappar i din online-butik, överväg din kompatibilitet med följande funktioner:

Appar

Dynamiska kassaknappar kan störa vissa appar.

Om du använder någon av följande typer av appar kan det hända att dynamiska utbetalningsknappar inte är kompatibla med din online-butik:

• valutakonverterare
  • appar som interagerar med kundvagnen
  • appar som tar kunderna till en extern kassa

Kundvagnsattribut

Dynamiska kassaknappar stöder inte varukorgsattribut. Varukorgsattribut är anpassade formulärfält som du kan använda för att samla in ytterligare information från dina kunder på varukorgssidan.

Exempel på kundvagnsattribut inkluderar följande tillägg till kundvagnssidan:

• kryssrutor för villkor
  • presentförpackningsalternativ
  • leveransdatumväljare

Om du förlitar dig på kundvagnsattribut är dynamiska kassaknappar inte lämpliga för din online-butik.

Produkter

Dynamiska kassaknappar kan användas för att endast köpa enstaka varianter av en produkt. Om du emellertid visar en kvantitetsväljare på produktsidan kan kunderna köpa mer än en av den varianten. Till exempel kan en kund använda en dynamisk kassaknapp för att köpa två röda t-shirts, men inte en röd t-shirt och en blå t-shirt.

Betalningsinställningar

Om du inte har en tredjepartsaccelererad betalningsmetod aktiverad i dina betalningsinställningar visas endast den generella versionen av den dynamiska kassaknappen.

Knapptext

Den omärkta dynamiska utbetalningsknappen visar texten Köp nu. Om din Lägg till i kundvagn-knapp även visar Köp nu eller annan anpassad text kan det vara förvirrande för kunderna.