Lägg till kostnadsfria stockfoton till ditt tema

Burst är en stockfotoplattform som drivs av Shopify och som erbjuder kostnadsfria högupplösta bilder. Från temaredigeraren kan du välja bland tusentals bilder från Burst och lägga till dem till din webbutik. Du kan välja mellan dussintals kategorier för att hitta bilder som passar ditt företag. Lägg till högkvalitativa bilder till olika delar av din webbutik, till exempel startsidans bildspel, din blogg eller dina produktsidor.

Bilderna som finns tillgängliga via Burst är royaltyfria, vilket innebär att du kan använda och redigera dem hur du vill. Erkännande uppmuntras, men krävs inte.

Lägg till stockbilder till ditt tema

1. Gå till temaredigeraren.

2. Gå till temaredigerarens verktygspanel och klicka på det avsnitt du vill lägga till en bild till. Välj ett avsnitt som inkluderar en bildväljare:

3. Klicka på Utforska gratisbilder.

4. Bläddra bland bilder genom att använda sökfältet eller genom att klicka på en bildkategori.

5. Klicka på en bild för att förhandsgranska bilden i ditt tema. När du har hitta en bild som du vill använda klickar du på Välj.

6. Med hjälp av alternativen som finns tillgängliga i sidopanelsmenyn gör du önskade ändringar av bildens utseende eller animeringar.

7. Klicka på Spara.