Ändra din katalogsida

Alla Shopify-butiker har en sida på URL your-store.com/collections/all där alla synliga produkter i butiken listas. Det här är butikens katalogsida. Som standard visas produkter på katalogsidan i alfabetisk ordning. Du kan skapa en produktserie för att kontrollera i vilken ordning dina produkter visas på den här sidan.

Skapa en produktserie för att kontrollera din katalogsida

Du kan skapa en produktserie med namnet all som du kan använda för att kontrollera den ordning i vilken produkterna visas på din katalogsida.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Produkter > Produktserier.

2. Klicka på Skapa serier.

3. Skapa produktserien:

1. Ge din produktserie titeln All.
    2. Klicka på Automatiserad i avsnittet Produktserietyp.
    3. Ange produktens skick produktpriset är mer än 0 USD.
    4. Valfritt: Lägg till villkoret Lagernivån är större än 0 för att dölja produkter som är slut i lager.
  4. Klicka på Spara.

5. Nu när du har skapat din All-produktserie kan du sortera produkterna i den. Bläddra till avsnittet Produkter och välj ett alternativ från rullgardinsmenyn Sortera.

Om du väljer Manuellt kan du sortera om dina produkter med hjälp av deras dra och släpp-namn ⋮⋮.

6. Om du vill ändra namnet på din All-produktserie kan du redigera den nu när du har skapat produktserien. Det är dock viktigt att namnet för produktserien förblir all. Du kan bekräfta detta genom att bläddra till avsnittet Förhandsgranskning av sökmotorlista och klicka på Redigera SEO för webbplats.

I textrutan URL och namn ska du se en URL som slutar med /all.

Om URL-adressen slutar med något annat ska du ändra den till /all och klicka på Spara.

De ändringar du gör i gällande ordningsföljden av produkter i den här produktserien kommer att återspeglas på katalogens sida i din webbutik.