Aktivera orderanteckningar på din varukorgssida

Du kan använda orderanteckningar för att samla in särskilda instruktioner från kunder om hur du ska förbereda och leverera en order. De flesta gratis Shopify-teman låter dig aktivera en textruta för orderanteckningar på din varukorgssida. Temat Simple stöder inte orderanteckningar.

Aktivera orderanteckningar

Du kan hitta varukorgsinställningarna för ditt tema antingen i Theme settings (Temaninställningar) eller i ett anpassningsbart avsnitt på din varukorgssida. Följ stegen nedan, eller hänvisa till temats dokumentation, om du vill ha mer information om hur du hittar den här inställningen i ditt tema.

Steg

1. Först letar du reda på inställningen orderanteckningar i dina Theme settings (Temainställningar).

1. Klicka på Temafärllningar.
    2. Klicka på varukorg.
    3. Titta efter Enable order notes (Aktivera orderanteckningar) eller Enable cart notes (Aktivera varukorgsanteckningar).
  2. Om ditt tema inte har någon inställning för orderanteckningar i Theme settings (Temainställningar) så tittar du efter inställningen i avsnittet Varukorg eller Cart settings (Varukorgsinställningar) på varukorgssidan.

1. Välj Varukorg.
    2. Klicka på avsnittet Varukorg eller Cart settings (Varukorgsinställningar). Det är inte alla teman som har något anpassningsbart avsnitt på den här sidan.
    3. Titta efter Enable order notes (Aktivera orderanteckningar) eller Enable cart notes (Aktivera varukorgsanteckningar).
  3. Markera Enable order notes (Aktivera orderanteckningar) eller Enable cart notes (Aktivera varukorgsanteckningar).

4. Klicka på Spara.

Redigera din orderanteckningsetikett

Du kan redigera etiketten som visas ovanför eller bredvid rutan med orderanteckningar. Som standard står det ”Lägg till en anteckning till den här ordern”:

Etikett för orderanteckningar

1. Hitta det tema du vill redigera och klicka sedan på Åtgärder > Redigera språk.

2. Skriv Add a note i rutan Filteröversättningar för att visa översättningen av orderanteckningar:

Översättning av orderanteckningar

3. Ange en ny orderanteckningsetikett.