Hatchful

Hatchful från Shopify är ett gratis verktyg skapat av Shopify som låter dig skapa din egen logotyp. Logotyper är en viktig del av varumärket i din butik. Det hjälper till att skapa en sammanhållen upplevelse för dina kunder.

När du har skapat din nya logotyp kan du använda den på olika platser, till exempel i ditt tema, orderaviseringar och inlägg på sociala medier.

Skapa en logotyp

1. Öppna verktyget Hatchful.
  2. Klicka på SKAPA EN LOGOTYP NU.
  3. Välj vilken typ av företag du mest förknippar med din butik. Klicka på Nästa.
  4. Välj den visuella stilen du vill ha för din logotyp. Du kan välja fler än ett val. Klicka på Nästa.
  5. Ange ditt företagsnamn. Om ditt företag har en slogan kan du också ange den. Om du gör det läggs båda till i din logotyp. Klicka på Nästa.
  6. Välj var du ska använda din logotyp. Välj alla alternativ som gäller. Klicka på Nästa.
  7. Klicka på den logotyp som du tycker passar bäst för ditt företag. Du kan anpassa logotypen på nästa skärm.
  8. Använd sidmenyn för att redigera aspekter av din logotyp, till exempel formulering, typsnitt och färger. Klicka på Nästa.
  9. Klicka på LADDA NER.

Om du ändrar dig under något av dessa steg klickar du på BAKÅT för att återgå till föregående sida.

Vanliga frågor om Hatchful

Kan jag importera mina egna bilder, logotyper eller andra tillgångar till Hatchful?

Nej. Men vi lägger kontinuerligt till fler bilder, mönster och andra tillgångar till Hatchful.

Kan jag få min logotyp i olika filformat?

Vi skickar logotypfiler i PNG-format. Om du vill ändra ditt logotypfilformat kan du dock göra det med hjälp av en bildredigeringsapp.