Temainställningar för Brooklyn

Temainställningar styr din webbutiks teckensnitt, färger och länkar till sociala medier. Du kan även använda temainställningar för att anpassa utseendet på din kassa.

Färger

Du kan välja färger för olika delar av din webbutik.

Anpassa dina färginställningar

1. Klicka på Temainställningar. 2. Klicka på färger. 3. För varje innehållstyp klickar du på färgprov för att använda färgväljaren. Området Senast valda visar de färger som du senast valde för ditt tema. Området som används för närvarande visar de färger som du för närvarande använder i andra delar av ditt tema.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klicka på Spara.

Observera: Färgen på headernavigering bestäms av färginställningen för rubriker. Om bildspelet innehåller en eller flera bilder bestäms headernavigeringen på webbplatsen av färginställningen för Text i avsnittet bildspelsinställningar.

Typografi

Du kan ställa in teckensnittsstil och storlek på texten i din webbutik.

Anpassa dina typografiinställningar

1. Klicka på Temainställnngar.

2. Klicka på Typografi.

3. För varje texttyp klickar du på Ändra för att använda typsnittsväljaren.

4. Utforska typsnitt genom att använda sökfältet, eller genom att klicka på Ladda fler.

Se Shopifys teckensnittsbibliotek för att se alla tillgängliga teckensnitt.

5. Klicka på namnet på det typsnitt du vill använda.

6. Om du vill ändra typsnittet till en annan stil klickar du på namnet på den aktuella teckensnittsstilen och väljer sedan en ny teckensnittsstil från rullgardinsmenyn.

7. Klicka på Välj.

8. Klicka på Spara.

Varukorgssida

Du kan skräddarsy din varukorgssida. Använd inställningarna för att välja vilken typ av varukorg som ska användas och låt kunden lägga till en anteckning i sin order. Kunder kan använda varukorgsanteckningar för att ge särskilda instruktioner om hur en order ska förberedas eller levereras. En kundanteckning visas i avsnittet Notes (anteckningar) i ordern på deras Shopify-administratörskonto.

Anpassa din varukorgssida

1. Klicka på Temainställnngar.
  2. Klicka på sidan Varukorg.
  3. Ange din varukorgstyp: - Sida - Varukorgen är en separat sida, vilket innebär att kunder lämnar produktsidan när de lägger till en produkt i varukorgen

• Låda - Varukorgen skjuts ut från höger sida av sidan, vilket innebär att kunderna stannar kvar på produktsidan när de lägger en produkt i varukorgen
  4. Valfritt: Markera Aktivera orderanteckningar för att kunder ska kunna lämna en anteckning i ordern.

5. Klicka på Spara.

Sociala medier

Du kan lägga till knappar för delning på sociala medier för dina produkter och bloggposter och länkar till dina sociala medier-konton. Länkar till dina sociala medier-konton visas i webbutikens sidfot.

Anpassa inställningarna för sociala medier

1. Klicka på Temainställnngar.

2. Klicka på Sociala medier.

3. Markera ett av eller alla följande alternativ för att lägga till knappar för delning på sociala medier i dina produkter och blogginlägg:

- Dela på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (inte tillgänglig för delning av blogginlägg)

1. Om du vill lägga till länkar till dina konton på sociala medier så anger du länkarna till dina konton i de fält som anges under Accounts (konton). Ange fullständiga länkar, såsom https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

2. Klicka på Spara.

Observera: Om du vill visa knappar för delning till sociala medier på produktsidor och i blogginlägg måste du också aktivera knapparna i avsnitten för de sidorna.

Favicon

Du kan lägga till en favoritikon, eller en favicon, vilken kan hjälpa till att varumärka din webbutik. En favicon visas på följande platser:

• din webbläsarflik
  • din webbläsarhistorik
  • skrivbordsikoner
  • bredvid din webbutiks namn, när den är bokmärkt

Mer information om faviconer.

Anpassa din favicon

1. Klicka på Temafärllningar.
  2. Klicka på favicon.
  3. Klicka på Välj bildoch gör sedan något av följande i området för favicon image : - Klicka på fliken bibliotek för att välja en bild som du redan har laddat upp till din Shopify admin.

• Om du vill välja en bild från din lokala dator klickar du på fliken Bibliotek och klickar sedan på Ladda upp bild.
  4. Lägg till alternativ text till din faviconbild:

1. Klicka på Redigera.
    2. Ange en kort beskrivning av bilden i fönstret Redigera bild.
    3. Klicka på Spara.
  5. Klicka på Spara.

Kassa

I det här avsnittet kan du anpassa din butiks kassa. Se Shopify kassa om du vill ha mer information om butikens kassasida.

Temastil

Många teman har mer än en stil. Temats standardinställningar beror på temastilen. När du återställer temastilen så förlorar du alla ändringar som du har gjort i temainställningarna. Du kommer inte att förlora innehåll som text och bilder.

Du kan förhandsgranska alternativa stilar för Brooklyn i Shopifys temabutik.

1. Klicka på Temainställnngar.

2. Klicka på Temastil.

3. Välj den temastil som du vill tillämpa.

4. Klicka på Ändra stil.