Debut

Debut är ett flexibelt tema som passar alla butiker, oavsett lagerstorlek. Med Debut kan du snabbt konfigurera en butik och börja sälja. Debut är ett tema som ser polerat ut utan anpassningar.

Exempel på webbutiker som använder Debut

Debut är perfekt om du vill göra följande:

• börja sälja genast utan att behöva anpassa ditt tema
  • se till att din butik ser bra ut i surfplattor och smartphones

Temaredigerare

Använd temaredigeraren för att anpassa ditt tema. Med temaredigeraren kan du redigera innehållet som visas i butiken genom att lägga till och redigera temasektioner. Du kan även ändra butikens utseende, känsla och funktionalitet med hjälp av temainställningarna.