Supply

Supply är ett stilrent, lättnavigerat tema som är perfekt för handlare med stora lager och flera kollektioner. Funktionerna inkluderar iögonfallande navigering, flera kollektioner på startsidan, filtrering i sidofältet och enkel integration med appar som är avsedda för produktomdömen.

Exempel på webbutiker som använder Supply-temat

Välj Supply om du har följande:

• Fler än 50 produkter
  • Fler än 5 kollektioner
  • Stora menyer.

Temaredigerare

Använd temaredigeraren för att anpassa ditt tema. Verktygsfältet för att redigera temat är indelat i Avsnitt och Temainställningar.

Du kan använda avsnitt för att ändra innehåll och layout för de olika sidorna i din butik. Du kan använda temainställningar för att anpassa din butiks teckensnitt och färger och göra ändringar i dina länkar till sociala medier och i dina kassainställningar.

Avsnitt är anpassningsbara block med innehåll som avgör layouten på olika sidor på din webbutik.

• I Hem-avsnitt finns olika funktioner som du kan lägga till, ordna om eller ta bort, till exempel bildspel eller registrering för nyhetsbrev. Du kan ha upp till 25 avsnitt på din hemsida.

• Varje sidtyp har sina egna avsnitt. Till exempel avgör produktsideavsnittet layouten för varje produktsida i din webbutik.

• Sidavsnitt finns alltid på specifika platser i din webbutik. Du kan anpassa dem, men du kan inte flytta eller ta bort dem.

• Varje tema innehåller fasta avsnitt, till exempel sidhuvud och sidfot som visas på alla sidor i din webbutik.

Du kan lära dig om Supplys unika urval av avsnitt och hur man anpassar dem för att passa ditt företag.

Supply innehåller följande temainställningar:

• Rubrik
  • Sidfot
  • Produktsidor
  • Kollektionssidor
  • Kollektionslistsida
  • Artikelsidor

Dynamiska avsnitt

Du kan lägga till, ordna om och ta bort dynamiska avsnitt för att anpassa layouten av din hemsida. Varje tema har en unik uppsättning dynamiska avsnitt att välja mellan.

Supply inkluderar följande dynamiska sektioner:

• Blogginlägg
  • Kollektionslista
  • Utvald kollektion
  • Bild med text
  • Bildspel
  • Utvald produkt
  • Nyhetsbrev
  • Karta
  • Rich text
  • Video
  • Anpassat innehåll

Rubrik

Supply inkluderar vissa unika inställningar för butikens sidhuvud. Du kan välja en meny som ska visas i din header, ladda upp en logotyp och visa meddelanden för dina kunder.

För att anpassa rubriken:

1. Klicka på fliken Avsnitt.

2. Klicka på Header.

3. Välj en meny som ska visas i Meny-listan.

Logotyp

Med Supply kan du visa en logotyp i butikens header. Om du använder en anpassad logotyp är det bästa formatet en .png-fil med en transparent bakgrund.

Supply ser bäst ut med en logotyp som är 400 px bred. Du kan ändra bredden på din bild genom fältet Anpassa logotypbredd. Öka inte värdet bortom logotypens ursprungliga bredd. I annat fall kan bilden förvrängas och bildkvaliteten försämras.

Meddelande

Med Supply kan du skriva in ett meddelande på upp till 55 tecken i butikens sidhuvud. Det här meddelandet visas ovanför sökfältet.

Du kan till exempel skriva in en hälsning, marknadsföra en rea eller ny kollektion eller informera dina kunder om leveransfördröjningar.

Så här lägger du till ett meddelande i din header:

1. Skriv ditt meddelande under Meddelande.

2. Du kan välja att göra delar av texten fet eller kursiv.

3. Klicka på spara.

Sidfot

I sidfoten kan du redigera innehållet som visas längst ned på varje sida i din butik. Du kan lägga till följande funktioner i din sidfot:

• sociala medier-ikoner
  • betalningsikoner
  • en horisontell meny
  • nyhetsbrevsregistrering
  • anpassa text
  • snabblänkar

Sidfoten på en webbplats som visar en snabblänksmeny, kontaktinformation, ett registreringsformulär för nyhetsbrev, en liggande meny, upphovsrättstext och betalningsikoner.

För att anpassa sidfotavsnittet:

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Avsnitt.

3. Klicka på Sidfot.

4. Visa sociala medier-ikoner i din sidfot genom att markera visa sociala medier-ikoner. Välj vilka konton du vill länka till från temainställningarna för sociala medier.

5. Lägg till betalningsikoner, till exempel Mastercard eller PayPal, till din sidfot genom att markera visa betalningsikoner.

6. Lägg till en horisontell meny längst ner på din sidfot i menyn Juridiska frågor. Klicka på redigera meny för att redigera standardmenyn. Klicka på byt och välj sedan en befintlig meny eller klicka på skapa meny för att byta till en annan meny.

7. Lägg till upp till nio innehållsblock till din sidfot i innehållsområdet:

- Lägg till ett innehållsblock genom att klicka på Lägg till innehåll. Välj typ av block från följande alternativ: - Meny - Rich text - Nyhetsbrevsregistrering

- Flytta ett innehållsblock genom att klicka på ⁞⁞-ikonen och dra blocket till en annan plats. - Ta bort ett innehållsblock genom att klicka på blocket och klicka sedan på Ta bort innehåll. - Anpassa ett innehållsblock genom att klicka på blocket och ändra inställningarna.

1. Klicka på spara.

Produktsidor

I produktavsnittet kan du lägga till eller ta bort följande element:

• Bildzoom
  • En kvantitetsväljare
  • Lagerinformation
  • Varumärket eller säljaren
  • Information om hur mycket du sparar
  • Relaterade produkter
  • En dynamisk kassaknapp
  • Ikoner för social delning
  • Kundrecensioner

Så här redigerar du inställningarna för produktsidor:

1. Välj Produktsidor i rullgardinsmenyn.

2. Klicka på Avsnitt.

3. Klicka på produkt.

4. Markera aktivera bildzoom för att låta kunder zooma in produktbilden genom att svepa musen över bilden.

5. Markera visa kvantitetsväljare för att visa en kvantitetsväljare.

6. Markera visa lager när det finns färre än 10 produkter tillgängliga för att visa lagersaldo när det är lågt. Aktivera lagerspårning för produkten för att detta meddelande ska visas.

7. Markera visa meddelande om inkommande lageröverföringar när en produkt är slutsåld för att visa ett meddelande som indikerar när en slutsåld produkt åter kommer att finnas i lager. Meddelandet som visas är "Åter i lager efter (datum)". För att detta meddelande ska visas måste du skapa en överföring för produkten.

8. Markera visa produktsäljare för att visa produktmärket eller säljaren. Du behöver lägga till en säljare till produkten för att kunna visa ett varumärkesnamn eller en säljare.

9. Markera visa summa som kunden sparar för att visa hur mycket kunden sparar. Den sparade summan är skillnaden mellan produktens ordinariepris och jämförelsepris. Den sparade summan avrundas nedåt till närmaste heltal i dollar. T. ex. är den sparade summan 25 dollar om prisskillnaden är 25,51 dollar. Ställ in ett jämförelsepris för produkten för att visa den sparade summan.

10. Markera visa ordinarie pris för att visa ordinarie priset.

11. Markera visa relaterade produkter för att visa ett urval av relaterade produkter längst ned på sidan. Den kollektion som produkten tillhör avgör vilka relaterade produkter som visas. Skapa en kollektion för produkten eller lägg till den i en befintlig kollektion för att relaterade produkter ska kunna visas. Inga relaterade produkter kommer att visas om produkten inte ingår i en kollektion.

12. Markera visa dynamisk kassaknapp för att visa en dynamisk kassaknapp.

13. Markera aktivera produktdelning för att visa ikoner för delning i sociala medier.

14. Markera Aktivera produktomdömen för att visa produktomdömen för produkten. Installera den kostnadsfria Shopify-appen Produktomdömen för att visa omdömen.

15. Välj en storlek från rullgardinsmenyn Variantväljare och knappstorlek för att ställa in storlek för variantväljaren, Lägg i varukorgen-knappen och den dynamiska kassaknappen.

16. Klicka på spara.

Kollektionssidor

Med Supply kan du ange hur kollektioner ska sorteras i kollektionssidans sidofältsmeny. Du kan välja att sortera efter produkttaggar eller filtergrupp.

1. Öppna en kollektionssida i temaredigerarens förhandsgranskning.

2. Klicka på fliken Avsnitt.

3. Klicka på Kollektion.

4. Välj hur många produkter som ska visas i varje rad från rullgardinslistan Produkter per rad.

5. Välj hur många rader som ska visas från rullgardinslistan Rader per sida.

6. Välj om du vill sortera kollektioner efter produkttagg eller filtergrupp under Produktfilter i sidofältet.

7. Markera visa ordinariepris för att visa ordinariepris när en produkt i kollektionen är prissänkt.

8. För att visa hur mycket pengar kunderna sparar för en prissänkt produkt, markera Visa sparade belopp.

9. Markera aktivera produktomdömen för att visa produktomdömen på dina kollektionssidor.

Observera: Du måste installera den kostnadsfria App för produktomdömen för att aktivera produktomdömen.

1. Klicka på spara.

Utvalda produktserier

Använd avsnittet Utvalda produktserier för att välja upp till 6 produktserier som ska visas på din hemsida. När en kund klickar på en utvald produktserie på din startsida visas seriens utvalda produkt. Om du inte har en utvald produkt visas den första produktbilden i produktserien.

Så här framhäver du en kollektion på startsidan:

1. Klicka på fliken Avsnitt.

2. Klicka på Utvalda kollektioner.

3. Klicka på Kollektion under Innehåll.

4. Välj en kollektion som du vill visa från rullgardinslistan Kollektion.

5. Fortsätt lägga till kollektioner tills du har valt alla kollektioner du vill visa.

6. Klicka på spara.

Bildspel

Under Bildspel kan du ladda upp bilder att använda i ditt bildspel. Du kan välja om bilderna i bildspelet ska rotera automatiskt och du kan ställa in rotationsfrekvens i sekunder.

Med Supply kan du välja upp till sex bilder för din startsida. Du kan lägga till en URL-länk till varje bild som dina kunder kan klicka på för att öppna en sida i din butik.

Varje bildspelsbild ska vara 1000 px bred vid 500 px hög. Om du använder bildspel med olika höjder kan bilderna till synes hoppa eller vara åtskiljda mellan bildövergångar.

Så här anpassar du ditt bildspel:

1. Klicka på fliken Avsnitt.

2. Klicka på Bildspel.

3. Markera autorotera bilder under Inställningar om du vill att bilderna ska rotera automatiskt.

4. Välj en rotationsfrekvens, i sekunder, från rullgardinslistan Övergångstid.

Så här lägger du till en bildruta:

1. Klicka på bild under Innehåll.

2. Klicka på Välj bild under Bild och gör sedan något av följande:

- Klicka på fliken Bibliotek för att välja en bild du redan har laddat upp till ditt Shopify-administratörskonto. - Klicka på fliken Gratisbilder för att välja en stockbild från Shopifys Burst-bildsamling. Härifrån kan du skriva in ett sökord eller bläddra i bildkategorierna. - Klicka på fliken Bibliotek och sedan på plusknappen för att välja en bild från din dator.

1. Gör något av följande om du vill lägga till en länk till bildrutan:

- Klicka i fältet Link URL och välj en sida om du vill länka texten i din bildruta till en sida i din butik. - Klistra in webbplatsens URL i fältet Bildlänk om du vill länka texten i din bildruta till en webbplats.

1. Klicka på spara.

Nyhetsbrev

Du kan lägga till nyhetsbrevsregistrering på din startsida. Detta låter dig samla in kunders e-postadresser för e-postmarknadsföringskampanjer. Se Shopify-bloggen för mer information om e-postmarknadsföring.

Nyhetsbrevsavsnittet på en webbplats. Det finns ett fält där kunder kan ange en e-postadress och en knapp som säger

Gör så här för att lägga till ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev på din startsida:

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Avsnitt.

3. Klicka på Lägg till avsnitt > Nyhetsbrev.

4. Ange en rubrik för din nyhetsbrevsregistrering i fältet Rubrik. Standardrubriken är "Prenumerera på vårt nyhetsbrev".

5. Ange en underrubrik till prenumerationsformuläret för ditt nyhetsbrev i fältet Undertext. Standardtexten är "Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg."

6. Klicka på spara.

Video

Du kan lägga till en video från YouTube eller Vimeo på din hemsida. Videor kan engagera kunder och generera intresse för ditt företag.

Så här lägger du till en video på din startsida:

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Avsnitt.

3. Klicka på Lägg till avsnitt> Video.

4. Ange en rubrik för din video i fältet Rubrik.

5. Ange delningslänken för ditt videoklipp i fältet Videolänk.

En delningslänk för YouTube ser ut så här: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan läsa om hur man kopierar en delningslänk för en YouTube-video i den här hjälpartikeln om YouTube.

En delningslänk för Vimeo ser ut så här: https://vimeo.com/281332510. Du kan läsa om hur man kopierar en delningslänk för en Vimeo-video i den här hjälpartikeln om Vimeo.

6. Klicka på spara.

Anpassat innehåll

I avsnittet Anpassat innehåll kan du använda HTML-kod för att skapa anpassat innehåll för din startsida. Du kan till exempel använda HTML för att formatera textblock, skapa tabeller eller bädda in innehåll från en tredjepartswebbplats.

Så här lägger du till anpassat innehåll på din hemsida:

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Avsnitt.

3. Klicka på Lägg till avsnitt.

4. Klicka på Anpassat innehåll > Lägg till i området Avancerad layout.

5. Klicka på Anpassat innehåll och ange den HTML-kod som du vill lägga till på din startsida.

6. Klicka på Spara.

Temainställningar Du kan använda temainställningar för att anpassa färger och typografi i din webbutik. Du kan även skapa länkar till dina konton i sociala medier, redigera dina varukorgsinställningar och lägga till en Favicon.

Supply innehåller följande temainställningar:

• Färger
  • Typografi
  • Favicon
  • Varukorg
  • Sociala medier
  • Prisformat
  • Utcheckningskassa

Färger

Du kan välja färger för olika delar av din webbutik.

Anpassa dina färginställningar

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Temainställnngar.

3. Klicka på Färger.

4. För varje innehållstyp klickar du på färgfönstret för att använda färgväljaren. Området Senast valda visar de färger som du senast valde för ditt tema. Området Används för närvarande visar de färger som du för närvarande använder i andra delar av ditt tema.

För att ställa in färgen till transparent, klicka på Ingen.

5. Klicka på Spara.

Typografi

Du kan ställa in teckensnittsstil och storlek på texten i din webbutik.

Anpassa dina typografiinställningar

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Temainställnngar.

3. Klicka på Typografi.

4. För varje texttyp klickar du på Ändra för att använda typsnittsväljaren.

5. Utforska typsnitt genom att använda sökfältet, eller genom att klicka på Ladda fler.

Se Shopifys teckensnittsbibliotek för att se alla tillgängliga teckensnitt.

6. Klicka på namnet på det typsnitt du vill använda.

7. Om du vill ändra teckensnittet till en annan stil, såsom fet eller kursiv, klickar du på Vanligt. Klicka sedan på den stil du vill använda och klicka på Välj.

8. Klicka på Spara.

Favicon

Du kan lägga till en favicon till din butik med Supply. En favicon (favoritikon) är en liten ikon som representerar din webbplats och tillhandahåller en genväg till den var än ikonen är placerad, t. ex.:

• din webbläsarflik
  • din webbläsarhistorik
  • skrivbordsikoner
  • intill webbutikens namn när den är ett bokmärke.

Att använda en favicon hjälper till med marknadsföringen av butiken och ger ett polerat utseende till din webbplats. Rekommenderad storlek på faviconen för Supply är 16 x 16 px.

Så här lägger du till en favicon:

1. Klicka på fliken Temainställningar.

2. Klicka på Favicon.

3. Klicka på välj bild under Favicon-bild och gör sedan något av följande:

- Klicka på fliken Bibliotek för att välja en bild du redan har laddat upp till ditt Shopify-administratörskonto. - Klicka på fliken Bibliotek och sedan på plusknappen för att välja en bild från din dator.

1. Klicka på spara.

Varukorg

Med Supply kan du anpassa varukorgssidan för att inkludera orderanteckningar och välja från fyra olika stilar.

Så här öppnar du inställningarna för varukorgen:

1. Klicka på fliken Temainställningar.

2. Klicka på Varukorg.

Aktivera orderanteckningar

Med Supply kan du tillhandahålla ett fält på varukorgssidan där kunder kan lämna orderanteckningar, vilka kan avse presentbudskap, specialförfrågningar och leveransinstruktioner.

Varukorgstyp

Supply erbjuder fyra olika typer av varukorgar:

• Med en varukorg av typen Låda glider varukorgen ner från toppen av sidan. När varukorgen är stängd visas varukorgens text för att fälla ihop:
  • Varukorgen av typen Flip liknar varukorgen av typen Låda förutom att flip-animationen visas när varukorgen öppnas och stängs:
  • Varukorgen av typen Modal är ett popup-fönster som visas på innehållssidan. Klicka på X eller utanför popup-fönstret för att avvisa det.
  • Varukorgen av typen Sida är en sida i din webbutik. Kunder kommer till varukorgssidan genom att klicka på varukorgslänken i headern eller genom att lägga till en artikel i varukorgen.
. ## Sociala medier Du kan lägga till knappar för delning till sociala medier för dina produkter och blogginlägg och länkar till dina sociala medier-konton. Så här anpassar du inställningarna för sociala medier: 1. Bredvid **Supply** klickar du på **Anpassa**. 1. Klicka på **Temainställningar**. 2. Klicka på **Sociala medier**. 3. Klicka på **välj bild** eller **se gratisbilder** under **Bilder för delning till sociala medier** för att ladda upp en [bild för delning till sociala medier](/manual/using-themes/change-the-layout/theme-settings/showing-social-media-thumbnail-images). 4. Ange länkar till dina konton i de avsedda fälten för att lägga till länkar till dina sociala medier-konton under **Konton**. Ange fullständiga länkar, till exempel `https://instagram.com/shopify` eller `https://twitter.com/shopify`. Länkar till dina sociala medier-konton visas i webbutikens sidfot. 5. Markera en eller flera av kryssrutorna under **Delning** för att lägga till knappar för social delning till dina produkter och i blogginlägg. Du kan lägga till följande delningsknappar: - **Dela på Facebook** - **Twittra på Twitter** - **Pin på Pinterest** (inte tillgänglig för delning av blogginlägg) 6. Du kan ändra stil för delningsknapparna från menyn **Knappstil**. 7. Klicka på **spara**. > Observera: Om du vill visa knappar för delning till sociala medier på produktsidor och i bloggposter måste du också aktivera knapparna i avsnitten för de sidorna. ## Prisformat Med Supply kan du välja hur produktpriser ska visas i din butik. Så här ställer du in alternativ för prisformat i Supply: 1. Klicka på fliken **Temainställningar**. 2. Klicka på **Prisformat**. 3. Markera **Visa cent i upphöjd text** för att visa priset i upphöjd text om du säljer i en valuta som använder cent:

Utcheckningskassa

I det här avsnittet kan du anpassa butikskassan. Klicka här för mer information om butikens kassasida.

Bildtips

Rekommenderade typer av produktbilder för Supply

Bilder med högre upplösning ser bättre och mer professionella ut, så bilder bör vara minst 1024 pixlar breda och 1024 pixlar höga. Bilder skalas automatiskt ner när det behövs.

Bilder med högre upplösning är särskilt viktiga om du markerar aktivera bildzoom, vilken du kan aktivera genom att öppna en produktsida i temaredigerarens förhandsgranskning och sedan klicka på produkt i fliken Avsnitt.

Det optimala bredd-höjd-förhållandet för dina produktbilder är en kvadrat.

Gör headern mindre

Du kan korta ned den övre delen av din sida genom vissa tillvägagångssätt.

Om din logotyp är för stor kan du minska dess storlek genom att justera dess maximala bredd i dina temainställningar. Genom att minska bredden på din logotyp minskas också dess höjd, eftersom Shopify skalar ner logotypen och bevarar dess proportioner. Justera det anpassade breddvärdet på logotyper i avsnittet Sidhuvud med hjälp av Temaredigeraren. Standardpixelvärdet är 305. Använd ett mindre pixelvärde för att minska storleken på logotypen och därmed minska höjden på sidhuvudet.

Din logotyp kan även innehålla osynliga eller vita pixlar som läggs till i det vita utrymmet över och under den. Du kan använda ett program som Photoshop för att trimma dessa pixlar från din logotypbild. Ladda upp den trimmade logotypen med hjälp av temaredigeraren. Genom att trimma det vita utrymmet i din logotypbild kan du minska höjden på headern.

Gör bildspelet mindre

Använd liggande bilder som är bredare än vad de är höga.

Även om temaredigeraren föreslår att du laddar upp bilder som är 1000px breda och 500px höga kan du använda mindre bilder. En bredd på 1000px rekommenderas så att dina bilder inte får ett vitt utrymme till vänster och höger på större skärmar. Bilder som har en mindre bredd är centrerade i ditt bildspel:

Följande tips kan förbättra navigering i din butik när du använder Supply.

Lägg till en rullgardinsmeny

Skapa menyer på din navigeringssida för att lägga till rullgardinsmenyer i din huvudmeny.

Rekommendationer för huvudmenyn

Om det finns för många föremål i din huvudmeny för att passa på en rad, läggs de sista länkarna som inte ryms till i en rullgardinsmeny som märks med ”Mer”.

Detta beteende styrs inte strikt av antalet länkar i din huvudmeny, men det kommer att hjälpa till med att hålla det numret ned till fem eller sex. För att inkludera fler länkar kan du:

• Gör dina navigeringslänkar mindre genom att minska textstorleken i huvudmenyn under Typografi på fliken Temainställningar.
  • Använd färre tecken för varje länk. Du kan till exempel ändra "Vanliga frågor" till "FAQ", "Kontakta oss" till "Kontakt", "Katalog" till "Butik" och alla förekomster av "och" till "&".

Din sida kan bli svårnavigerad om du lägger till för många element. Dina kunder kan missa viktiga punkter om du har för många menyobjekt. Försök att inte ha fler menyobjekt än fem eller sex stycken. Använd rullgardinsmenyer om du vill ge åtkomst till fler än sex sidor.

Ett vanligt misstag är att lägga till länkar till varje kollektion i huvudmenyn. I stället kan du lista kollektionerna i en rullgardinsmeny under en "Handla"- eller "Katalog"-länk. Du kan även bryta ned kollektionerna i grupper och tilldela en rullgardinsmeny till var och en av dessa. Du kan även använda produkttaggar för att skapa underkategorier för produkter.

Ta bort sidofältet

Om du vill ta bort sidofältet från din butik måste du lägga till kod i två av dina temafiler.

1. Klicka på collection-template.liquid i Avsnitt.

2. Sök efter has_sidebar i filen. Radera följande kodrader:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klicka på spara.

2. Klicka på collection-list-template.liquid i Avsnitt.

3. Sök efter has_sidebar i filen. Radera följande kodrader:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klicka på spara.

Produkttips

Följande tips hjälper dig att visa dina produkter med Supply.

Använd avancerad gruppfiltrering

Du kan aktivera undergrupper för att hjälpa dina kunder sortera dina produkter om du har ett stort utbud:

1. Definiera dina grupper. Grupperna i bilden ovan är varumärke, brännvidd och upplösning.

2. Exportera alla dina produkter till en .csv-fil.

3. Lägg till alla befintliga taggar med namnet på den grupp du vill att de ska hamna i, med formatet Group_Tag Name. I det här exemplet skulle några av taggarna vara Brand_Canon, brännvidd_18-55 mm och upplösning_12_MP. Den vänstra sidan av understrykningen är gruppnamnet, och den högra sidan är produkttaggen. Mellanslag kan sättas ut vid valfri sida av understrykningen.

4. Spara din .csv. Spara och importera produkterna tillbaka till din butik. Se till att du markerar Byt ut alla aktuella produkter som har samma namn när du laddar upp filen för att förhindra att duplicerade produkter skapas.

5. Öppna en kollektionssida i temaredigerarens förhandsgranskning. Klicka på kollektion i fliken Avsnitt och markera sedan alternativet efter grupp.

Obs! Om du använder enkla citattecken, dubbla citat eller och-tecken inuti dina produkttaggar fungerar inte grupperad filtrering som förväntat.

Omordna grupper och taggar

Grupper och taggarna inuti grupperna ordnas alfabetiskt. En Shopify-expert kan hjälpa dig att anpassa ordningen.

Prissättningstips

Följande tips hjälper dig att ställa in prissättning i Supply.

Inaktivera avrundning av belopp

1. Klicka på timber.scss.liquid-länken till vänster under Tillgångar för att öppna formatmallen för ditt tema i online-kodredigeraren.

2. Lägg till detta längst ned i filen:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klicka på spara.

Varukorgstips

Följande tips garanterar att butikens varukorg fungerar korrekt när du har lagt till JavaScript i Supply.

Ändra varukorgstypen så att avancerad JavaScript fungerar

I Supply kommer alla JavaScript som du lägger till i cart.liquid inte utföras i lådan eller modala varukorgar. Den utförs endast om du lägger till /cart i butikens URL. Till exempel http://your.store.url/cart.

Du måste ställa in varukorgstypen till "sida" om du vill lägga till någon av följande funktioner till din varukorgssida:

• en räknare för fraktkostnader
  • flera valutor
  • presentinslagning
  • validering av varukorgsattribut
  • en datumväljare
  • en kryssruta "Jag godkänner villkoren".

Så här ändrar du din varukorgstyp till "sida":

1. Klicka på Temainställningar.

2. Klicka på Varukorg.

3. Välj sida från rullgardinslistan Varukorgstyp.

4. Klicka på spara.