Supply

Supply är ett stilrent, lättnavigerat tema som är perfekt för handlare med stora lager och flera kollektioner. Funktionerna inkluderar iögonfallande navigering, flera kollektioner på startsidan, filtrering i sidofältet och enkel integration med appar som är avsedda för produktomdömen.

Exempel på webbutiker som använder Supply-temat

Välj Supply om du har följande:

• Fler än 50 produkter
  • Fler än 5 kollektioner
  • Stora menyer.

Anpassa Supply

Du kan förbereda Supply för din webbutik genom att anpassa dess avsnitt och temainställningar. Avsnitt är block med innehåll som avgör layouten på olika sidor på din webbutik. Temainställningar styr din butiks typsnitt, färger, länkar till sociala medier och utseendet på din utcheckningskassa.

Se stegen för att anpassa Supplys avsnitt och temainställningar så att du kan ställa in temat som det passar ditt företag.