Temaninställningar för Supply

Temainställningar Du kan använda temainställningar för att anpassa färger och typografi i din webbutik. Du kan även skapa länkar till dina konton i sociala medier, redigera dina varukorgsinställningar och lägga till en Favicon.

Supply innehåller följande temainställningar:

• Färger
  • Typografi
  • Favicon
  • Varukorg
  • Sociala medier
  • Prisformat
  • Kassa

Färger

Du kan välja färger för olika delar av din webbutik.

Anpassa dina färginställningar

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Temainställnngar.

3. Klicka på Färger.

4. För varje innehållstyp klickar du på färgfönstret för att använda färgväljaren. Området Senast valda visar de färger som du senast valde för ditt tema. Området Används för närvarande visar de färger som du för närvarande använder i andra delar av ditt tema.

För att ställa in färgen till transparent, klicka på Ingen.

5. Klicka på Spara.

Typografi

Du kan ställa in teckensnittsstil och storlek på texten i din webbutik.

Anpassa dina typografiinställningar

1. Bredvid Supply klickar du på Anpassa.

2. Klicka på Temainställnngar.

3. Klicka på Typografi.

4. För varje texttyp klickar du på Ändra för att använda typsnittsväljaren.

5. Utforska typsnitt genom att använda sökfältet, eller genom att klicka på Ladda fler.

Se Shopifys teckensnittsbibliotek för att se alla tillgängliga teckensnitt.

6. Klicka på namnet på det typsnitt du vill använda.

7. Om du vill ändra teckensnittet till en annan stil, såsom fet eller kursiv, klickar du på Vanligt. Klicka sedan på den stil du vill använda och klicka på Välj.

8. Klicka på Spara.

Favicon

Du kan lägga till en favicon till din butik med Supply. En favicon (favoritikon) är en liten ikon som representerar din webbplats och tillhandahåller en genväg till den var än ikonen är placerad, t. ex.:

• din webbläsarflik
  • din webbläsarhistorik
  • skrivbordsikoner
  • intill webbutikens namn när den är ett bokmärke.

Att använda en favicon hjälper till med marknadsföringen av butiken och ger ett polerat utseende till din webbplats. Rekommenderad storlek på faviconen för Supply är 16 x 16 px.

Så här lägger du till en favicon:

1. Klicka på fliken Temainställningar.

2. Klicka på Favicon.

3. Klicka på välj bild under Favicon-bild och gör sedan något av följande:

- Klicka på fliken Bibliotek för att välja en bild som du redan har laddat upp till din Shopify-administratör. - Klicka på fliken Bibliotek och sedan på plus-knappen för att välja en bild från din lokala dator.

1. Klicka på Spara.

Varukorg

Med Supply kan du anpassa varukorgssidan för att inkludera orderanteckningar och välja från fyra olika stilar.

Så här öppnar du inställningarna för varukorgen:

1. Klicka på fliken Temainställningar.

2. Klicka på Varukorg.

Aktivera orderanteckningar

Med Supply kan du tillhandahålla ett fält på varukorgssidan där kunder kan lämna orderanteckningar, vilka kan avse presentbudskap, specialförfrågningar och leveransinstruktioner.

Varukorgstyp

Supply erbjuder fyra olika typer av varukorgar:

• Med en varukorg av typen Låda glider varukorgen ner från toppen av sidan. När varukorgen är stängd visas varukorgens text för att fälla ihop:
  • Varukorgen av typen Flip liknar varukorgen av typen Låda förutom att flip-animationen visas när varukorgen öppnas och stängs:
  • Varukorgen av typen Modal är ett popup-fönster som visas på innehållssidan. Klicka på X eller utanför popup-fönstret för att avvisa det.
  • Varukorgen av typen Sida är en sida i din webbutik. Kunder kommer till varukorgssidan genom att klicka på varukorgslänken i headern eller genom att lägga till en artikel i varukorgen.
. ## Sociala medier Du kan lägga till knappar för delning på sociala medier för dina produkter och bloggposter och länkar till dina sociala medier-konton. Så här anpassar du inställningarna för sociala medier: 1. Bredvid **Supply** klickar du på **Anpassa**. 1. Klicka på **Temainställnngar**. 2. Klicka på **Sociala medier**. 3. Klicka på [välj bild](/manual/using-themes/change-the-layout/theme-settings/showing-social-media-thumbnail-images) eller **se gratisbilder** under **Bilder för delning till sociala medier** för att ladda upp en **bild för delning till sociala medier**. 4. Ange länkar till dina konton i de avsedda fälten för att lägga till länkar till dina sociala medier-konton under **Konton**. Ange fullständiga länkar, till exempel `https://instagram.com/shopify` eller `https://twitter.com/shopify`. Länkar till dina sociala medier-konton visas i webbutikens sidfot. 5. Markera en eller flera av kryssrutorna under **Delning** för att lägga till knappar för social delning till dina produkter och i blogginlägg. Du kan lägga till följande delningsknappar: - **Dela på Facebook** - **Tweet på Twitter** - **Pin på Pinterest** (inte tillgänglig för delning av blogginlägg) 6. Du kan ändra stil för delningsknapparna från menyn **Knappstil**. 7. Klicka på **Spara**. > Observera: Om du vill visa knappar för delning till sociala medier på produktsidor och i bloggposter måste du också aktivera knapparna i avsnitten för de sidorna. ## Prisformat Med Supply kan du välja hur produktpriser ska visas i din butik. Så här ställer du in alternativ för prisformat i Supply: 1. Klicka på fliken **Temainställningar**. 2. Klicka på **Prisformat**. 3. Markera **Visa cent i upphöjd text** för att visa priset i upphöjd text om du säljer i en valuta som använder cent:

Kassa

I det här avsnittet kan du anpassa butikskassan. Klicka här för mer information om butikens kassasida.