Lägg till en fortsätt handla-länk i din varukorg

Du kan lägga till en Fortsätt handla-länk på din varukorgssida som gör det möjligt för kunder att snabbt återgå till att bläddra bland produkter när de har lagt till något i varukorgen. Du kan välja att lägga till en länk som tar kunderna tillbaka till din katalogsida, tillbaka till din startsida eller tillbaka till den senaste produktseriesidan som de tittade på.

Fortsätt shoppa

Lägg till en Fortsätt handla-länk på din varukorgssida

Lägg till knappstyling (valfritt)

Om du använder ett gratis Shopify-tema kan du tillämpa styling på din Fortsätt handla-länk för att få den att se ut som en knapp. Genom att lägga till ett klassattribut till koden för din knapplänk kan du göra så att din knapp matchar stilen på de andra knapparna i ditt tema. Alla gratis Shopify-teman använder samma klassnamn för primära knappstilar och de flesta använder samma klassnamn för sekundära knappstilar.

Så här lägger du till primär knappstyling till din Fortsätt handla-länk:

Lägg till attributet class="btn" till den rad med kod som du klistrade in för att lägga till en Fortsätt handla-länk. Din kod bör se ut så här:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn">
  Continue shopping
</a>

Så här lägger du till sekundär knappstyling till din Fortsätt handla-länk:

Om du använder ett gratistema som inte är Supply ska du lägga till attributet class="btn--secondary" till den rad med kod som du klistrade in för att lägga till en Fortsätt handla-länk. Din kod bör se ut så här:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn--secondary">
  Continue shopping
</a>

Om du använder Supply ska du lägga till attributet class="btn-secondary" till den rad med kod som du klistrade in för att lägga till en Fortsätt handla-länk. Din kod bör se ut så här:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn-secondary">
  Continue shopping
</a>