Dölj utsålda varianter

Du kan förhindra att kunder väljer utsålda varianter genom att ta bort eller inaktivera dessa varianter på produktsidan.

Begränsningar

De anpassningar som beskrivs på den här sidan fungerar inte i följande fall:

Avsnitt och icke-sektionerade teman

Obs! Stegen i den här handledningen skiljer sig åt beroende på om du använder ett avsnittsbegränsat eller ett icke avsnittsbegränsat tema. Ett avsnittsbegränsat tema är ett nyare tema som låter dig dra och släppa för att arrangera layouten på din butiks sidor.

Gå till temasidan Redigera kod för att ta reda på om ditt tema stöder avsnitt. Om det finns filer i Avsnittskatalogen använder du ett avgränsat tema. Icke-sektionerade teman släpptes före oktober 2016 och har inga filer i Avsnittskatalogen.

Om du använder ett avgränsat tema klickar du på knappen Avgränsade teman-knapp och följer anvisningarna. Om du använder ett äldre, icke-avsnittsbaserat tema klickar du på knappen Icke-avgränsade teman och följer anvisningarna.