Ta bort författarens namn från blogginlägg

Ta bort författarens namn

För att kunna ta bort bloggförfattarens namn måste du redigera Liquid i din blog.liquid- och din article-template.liquid-mall. Om du använder Boundless kommer du behöva redigera Liquid i din blog.liquid- och article.liquid-mall.

1. Klicka på blog.liquid i mappen Mallar.

2. Använd ctrl + F på en PC eller command + F på en Mac för att leta reda på den här Liquid-taggen och radera den:

{{ article.author }}

För Simple och Supply delar författare och datum samma liquid-tagg. Om du vill ta bort båda använder du ctrl + F på en PC eller command + F på en Mac för att leta reda på den här Liquid-taggen och radera den:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Om du bara vill behålla datumet ska du ersätta ovanstående kod med:

{{ date }}
  1. Klicka på Spara.

2. Klicka på article-template.liquid i mappen Avsnitt. Klicka på article.liquid i mappen Mallar för Boundless.

3. Använd ctrl + F på en PC eller command + F på en Mac för att leta reda på den här Liquid-taggen och radera den:

{{ article.author }}

För Simple och Supply delar artikelförfattare och artikeldatum samma liquid-tagg. För att ta bort båda använder du ctrl + F på en PC eller command + F på en Mac för att leta upp Liquid-taggen och radera den:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Om du bara vill behålla datumet ska du ersätta ovanstående kod med:

{{ date }}
  1. Klicka på Spara.