Anpassningar för Boundless

Varje betalt Shopify-konto får 60 minuters gratis designtid från Shopify-supporten. Denna designtid kan användas för att lägga till specifika funktioner i ett tema som kan hjälpa din butiks försäljning.

Följande anpassningar kan göras i Boundless av Shopify-supporten. Granska beskrivningen för varje stödd anpassning för att avgöra vilka anpassningar som kan hjälpa ditt företag.

Visa alltid produktserienamn

Design-tid: 15 minuter

På större skärmar visas produktserienamn som standard endast när en kund håller musen över produktseriekortet.

Den här anpassningen visar alltid produktserienamn oavsett skärmstorlek och tar bort hovringseffekten.

Undvik denna anpassning i butiker som har bilder och varumärkeshantering som bäst visas som ett rent galleri när de visas på större skärmar.

Visa alltid produktnamn och priser i produktserier

Design-tid: 15 minuter

På produktseriesidor på större skärmar visas produktnamn och pris som standard endast när en kund håller musen över produktkortet.

Den här anpassningen flyttar namnet och priset under den utvalda bilden och tar bort hovringseffekten.

Undvik denna anpassning i butiker som har bilder och varumärkeshantering som bäst visas som ett rent galleri när de visas på större skärmar.

Lägg till kundkontoikon

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas en kundkontolänk längst ned i sidofältsmenyn.

Den här anpassningen lägger till en kontoikon i sidhuvudet som dirigerar kunder till sin kontosida eller inloggningssidan, beroende på om de är inloggade eller inte.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker med lojalitetsprogram eller där kundkonton används eller uppmuntras i stor utsträckning, så att kunderna enkelt kan komma åt sin kontoinformation.

Växla rullgardinsmenyn när någon klickar på ett menyobjekt på toppnivå

Design-tid: 15 minuter

Som standard växlar rullgardinsmenyer endast mellan öppen och stängd när någon klickar på plus-tecknet + intill det överordnade menyobjektet.

Den här anpassningen växlar rullgardinsmenyn när någon klickar på antingen den överordnade länken eller plus-tecknet.

Den här anpassningen fungerar bra om du vill tillhandahålla ett större område att klicka i för att öppna menyerna och om butiken inte har menyobjekt på toppnivå med viktiga länkar.

Undvik den här anpassningen i butiker som har utformats till att använda topplänkarna för webbplatsnavigering.

Flytta logotypen och navigeringen ovanför bildspelet

Design-tid: 30 minuter

Som standard visas bildspelet bakom sidhuvudets innehåll, inklusive logotyp, navigering och meddelandefält.

Den här anpassningen flyttar sidhuvudets innehåll ovanför bildspelet.

Den här anpassningen fungerar i butiker som har länkar och information i sidhuvudet som måste vara lättare att läsa för kunderna.

Minska storleken på bilder på produktsidor

Design-tid: 15 minuter

Som standard kan vissa produktbilder ta upp hela skärmen på produktsidor, vilket gör att kunden måste bläddra för att hitta viktiga delar av sidan, till exempel variantväljaren eller knappen Lägg i varukorgen.

Den här anpassningen minskar storleken på produktbilderna med hälften, vilket gör att mer av innehållet på produktsidan blir tillgängligt utan att bläddring krävs.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som föredrar att framhäva produktinformation framför produktbilder.

Undvik den här anpassningen i butiker som har framträdande produktbilder som ser bäst ut i nära detalj.