Anpassningar för Brooklyn

Varje betalt Shopify-konto får 60 minuters gratis designtid från Shopify-supporten. Denna designtid kan användas för att lägga till specifika funktioner i ett tema som kan hjälpa din butiks försäljning.

Följande anpassningar kan göras i Brooklyn av Shopify-supporten. Granska beskrivningen för varje stödd anpassning för att avgöra vilka anpassningar som kan hjälpa ditt företag.

Lägg till rörliga block i sidfoten

Designtid: 30 minuter

Som standard kan du anpassa en enda meny i sidfoten i Brooklyn.

Den här anpassningen justerar sidfotens layout genom att lägga till rörliga kolumner där du kan lägga till innehållsblock. Anpassningen lägger till följande blocktyper: meny, text, bild och nyhetsbrev. Du kan ordna om blocken i sidfoten med nyligen tillagda inställningar för temaredigeraren, som ger dig mer kontroll över designen och innehållet i sidfoten i Brooklyn-temat.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som behöver unika layouter och innehåll utöver standardalternativen, till exempel flera menylistor.

Lägg till ordinariepris på produktseriesidor

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas ordinariepriset endast på produktsidan. Det visar kunderna skillnaden mellan priser sida vid sida för att betona rean.

Den här anpassningen lägger till ordinariepriset på produktseriesidorna för alla produkter som är på rea. Ordinariepriset visas i samma stil som redan finns på produktsidan. Det här kan läggas till, eller bytas mot, reamärket.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som vill att kunderna ska kunna se en jämförelse av prisskillnaden sida vid sida när de bläddrar i produktserier.

Ändra till en fast rubrik

Design-tid: 15 minuter

Som standard försvinner rubriken när en kund bläddrar ner på en sida.

Anpassningen skapar ett fast sidhuvud, vilket innebär att sidhuvudet förblir högst upp på sidan när en kund bläddrar ner. Det säkerställer att innehållet i sidhuvudet, till exempel sökningen, varukorgen och huvudmenyn, alltid är tillgängligt oavsett var kunderna befinner sig på sidan.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som alltid behöver ha rubrikinnehåll synligt eller har sidor som kräver mycket bläddring.

Lägg till en storlekstabell

Design-tid: 15 minuter

Som standard har Brooklyn ingen inbyggd storlekstabell att visa på produktsidor.

Den här anpassningen lägger till en knapp på produktsidorna som länkar till detaljerad information om produktstorlek. Det hjälper kunderna att fatta ett välgrundat beslut och välja rätt storlek.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som säljer kläder eller andra artiklar där produkter har varianter med olika storlekar.

Den bör undvikas i butiker som har unika produkter eller produkter som inte har varianter med olika mått.

Lägg till en språk- och valutaväljare i sidhuvudet

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas väljaren som ändrar butiksspråket och -valutan endast i sidfotsavsnittet.

Den här anpassningen lägger även till en språk- och valutaväljare i sidhuvudsavsnittet.

Den här anpassningen fungerar i butiker som har många kunder med olika språkbehov.

Den bör undvikas i butiker där en stor del av kunderna talar samma språk eftersom den kan röra till det i sidhuvudsavsnittet i onödan.