Anpassningar för Express

Varje betalt Shopify-konto får 60 minuters gratis designtid från Shopify-supporten. Denna designtid kan användas för att lägga till specifika funktioner i ett tema som kan hjälpa din butiks försäljning.

Följande anpassningar kan göras i Express av Shopify-supporten. Granska beskrivningen för varje stödd anpassning för att avgöra vilka anpassningar som kan hjälpa ditt företag.

Lägg till en huvudsaklig navigeringsmeny

Design-tid: 15 minuter

Som standard har tidiga versioner av Express-temat ingen huvudmeny i sidhuvudet.

Den här anpassningen lägger till en huvudmeny i sidhuvudet. På mobilen kan du svepa till vänster eller höger i menyn för att se alla länkar i menyn.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som har viktiga sidor som kräver länkar från startsidan.

Dölj utsålda varianter

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas varianter som är slutsålda fortfarande i rullgardinsmenyer med alternativ.

Den här funktionen tar bort slutsålda varianter från rullgardinsmenyn med alternativ så att de inte längre är synliga och kan väljas.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker som regelbundet har vissa varianter som inte är tillgängliga.

Undvik denna anpassning i butiker som har ett roterande lager. Om du visar slutsålda varianter kan kunderna se alla potentiella inköpsalternativ och återkomma för att genomföra ett köp när varianten är tillgänglig.