Anpassningar för Minimal

Varje betalt Shopify-konto får 60 minuters gratis designtid från Shopify-supporten. Denna designtid kan användas för att lägga till specifika funktioner i ett tema som kan hjälpa din butiks försäljning.

Följande anpassningar kan göras i Minimal av Shopify-supporten. Granska beskrivningen för varje stödd anpassning för att avgöra vilka anpassningar som kan hjälpa ditt företag.

Lägg till karusellbild till produktens miniatyrbilder

Design-tid: 30 minuter

Alla produktbilder visas som standard på produktsidan.

Anpassningen lägger till en miniatyrbild för bilden som gör att användaren kan bläddra genom miniatyrbilder i grupp, istället för att de visas samtidigt på sidan.

Anpassningen fungerar bra för butiker med ett stort antal bilder med liknande komposition.

Undvik anpassningen för butiker med ett litet antal produktbilder eller om variantbilderna visar ytterligare produktinformation, till exempel alternativa vinklar av en produkt.

Lägg till sparat belopp och procent på produktsidor

Design-tid: 30 minuter

Om produkter har ett ordinariepris som är högre än priset för att visa att de är nedsatta, visas rean som standard för din kund genom att priset och ordinariepriset visas sida vid sida på produktkortet.

Den här anpassningen lägger till det sparade beloppet och procentsatsen för den valda varianten på produktkortet. Besparingarna visas endast om ordinariepriset överstiger reapriset.

Den här anpassningen fungerar bra för handlare som vill framhäva de exakta rabatterna som kunderna får när varianten är på rea.

Gör hela bildspelet klickbart

Design-tid: 15 minuter

Som standard måste en kund klicka på knappen i ett bildspel för att kunna föras till den angivna länken.

Med denna anpassning kan kunder klicka var som helst i bildspelsavsnittet för att navigera till knapplänken. Knappen tas bort från bildspelsavsnittet.

Den här anpassningen bör undvikas i butiker där uppmaningsknappen länkar till viktig information, så att kunderna lättare kan se var de ska klicka.

Kräv att kunder fyller i fältet för varukorgsanteckningar

Design-tid: 15 minuter

Som standard är det valfritt för kunder att fylla i fältet Varukorgsanteckningar.

Den här anpassningen gör fältet Varukorgsanteckningar till ett obligatoriskt fält när en kund vill gå till kassan.

Den här anpassningen bör undvikas i butiker där kunder inte behöver tillhandahålla ytterligare information om sin order med hjälp av anteckningar, så att kunderna inte begränsas från att slutföra sitt köp i onödan.