Anpassningar för Simple

Varje betalt Shopify-konto får 60 minuters gratis designtid från Shopify-supporten. Denna designtid kan användas för att lägga till specifika funktioner i ett tema som kan hjälpa din butiks försäljning.

Följande anpassningar kan göras i Simple av Shopify-supporten. Granska beskrivningen för varje stödd anpassning för att avgöra vilka anpassningar som kan hjälpa ditt företag.

Lägg till bannerbild i sidhuvudet

Design-tid: 15 minuter

Som standard kan du inte lägga till en bannerbild i sidhuvudet.

Den här anpassningen lägger till en bild i sidhuvudet som visas bredvid logotypen och över hela sidhuvudets bredd.

Om du ber om den här anpassningen bör du planera för att använda en bannerbild som är lägre än vad den är bred. Annars trycker bannerbilden butikens huvudinnehåll långt ner på skärmen, vilket kan leda till lägre konverteringskurser.

Den här anpassningen bör undvikas i butiker som redan använder ett bildspelsavsnitt eller annat bildavsnitt på startsidan för att framhäva information.

Ändra justeringen av logotypen

Design-tid: 15 minuter

Som standard är logotypen justerad till vänster i sidhuvudet.

Den här anpassningen justerar logotypen till mitten eller till höger.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker med specifika designkrav.

Undvik den här anpassningen i butiker som inte har specifika varumärkeskrav som kräver en centrerad logotyp, eftersom kunder lättare kan upptäcka en vänsterjusterad logotyp.

Flytta den mobila menyikonen som är inbyggd i logotypen

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas menyikonen under logotypen på mindre skärmar.

Den här anpassningen flyttar menyikonen så att den visas bredvid logotypen istället. Det minskar även storleken på logotypen.

Undvik den här anpassningen i butiker som har en detaljerad logotyp som är lättare att läsa i en större storlek.

Lägg till karusellbild till produktens miniatyrbilder

Design-tid: 15 minuter

Alla produktbilder visas som standard på produktsidan.

Den här anpassningen lägger till en miniatyrbild för bilden som gör att användare kan bläddra igenom miniatyrbilder i grupp, istället för att alla miniatyrbilder visas på sidan samtidigt.

Anpassningen fungerar bra för butiker med ett stort antal bilder med liknande komposition.

Undvik anpassningen för butiker med ett litet antal produktbilder eller om variantbilderna visar ytterligare produktinformation, till exempel alternativa vinklar av en produkt.

Visa text och knappar inuti bilden på mobilt bildspel

Design-tid: 15 minuter

Som standard visas texten och knapparna i bildspelet under bilden på mindre skärmar för att förhindra att de döljer bilden.

Den här anpassningen flyttar texten och knapparna så att de visas ovanpå bilden, ungefär som de visas på större skärmar.

Den här anpassningen fungerar bra i butiker med bildspelsavsnitt där bilden ska visas i bakgrunden för att komplettera meddelande- och uppmaningsknapparna.

Undvik denna anpassning i butiker som använder bildspelet för att visa en bild med innehåll som inte bör täckas över.