Dawn

Dawn är ett flexibelt tema som passar alla butiker, oavsett lagerstorlek. Dawn har följande fördelar för din webbshop:

• Börja sälja på en gång med hjälp av Dawns minimala konfigurationssteg som möjliggör en snabb lansering.
  • Tillgodose kundens krav på föredragna enheter genom att se till att din butik ser bra ut på surfplattor och smartphones samt på stationära datorer.
  • Kraftfullt visuellt berättande och stora mediaalternativ ger dina kunder ett utseende och en känsla för ditt varumärke och dina produkter.
  • Tillgång till de senaste funktionerna.
  • Låt dina kunder följa din butik i Shop-appen.

På den här sidan

Anpassa Dawn

Avsnitt och block ger mer flexibilitet i hur du sorterar din butiks innehåll, vilket gör det möjligt för dig att styra utseendet och känslan i din webbshop utan att behöva redigera kod. Du kan förbereda Dawn för din webbshop genom att lägga till och anpassa avsnitt och block och ändra temainställningarna.

Läs om hur du anpassar Dawns avsnitt och temainställningar så att du kan bygga din webbutik för att passa ditt företag, dina produkter och ditt varumärke.