Dawn

Dawn är det första gratis temat för webbutik 2.0 som släppts av Shopify.

Dawn är ett flexibelt tema som utformats för att hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke och öka försäljningen. Det innehåller en anpassningsbar layout, sidotäckande korsförsäljningsavsnitt och mediaoptimerade produktsidor. Avsnitt och block är enklare att anpassa än någonsin. Du kan lägga till, ordna om och redigera varje sida utan kodning.

För att ta reda på om Dawn passar dig kan du se följande diagram för att jämföra funktionerna med funktionerna i vintageteman.

En jämförelse mellan funktionerna i Dawn-temat och vintageteman
Funktion Vintageteman Dawn-tema
Byggt för datorer och mobila enheter Ja Ja
Anpassningsbart med temaredigeraren Ja Ja
Stöder flera språk och valutor Ja Ja
Anpassningsbara avsnitt Endast startsida Ja
Filtrering på produktseriesida Endast efter produkttagg Ja
Förenklat färgschema Ja
Optimerat för hastighet Ja
Definierade avsnitt för appinnehåll Ja
Stöder ursprungligt dynamiska källor för metafält Ja