Ändringar av Instagramflöden i teman

Från och med 29 juni 2020 kommer Instagram att avbryta sitt äldre API. Det innebär att om du angav ett Instagram-åtkomsttoken i avsnittet "Instagram-flöde" i temaredigeraren kommer Instagramflödet inte längre att visa bilder efter 29 juni. Om du fortfarande vill visa ett Instagram-flöde i din butik kan du använda en app med Instagram-flöde.

Den här förändringen påverkar inte dina övriga försäljningskanaler, som Facebook och Instagram by Meta. Vissa Instagram-flöden som har installerats med tredjepartsappar i stället för med avsnittet din temaredigerare kanske inte påverkas och fungerar fortsatt.

Vi rekommenderar att du tar bort Instagramavsnittet som är inbyggt i ditt tema för att förhindra att denna ändring orsakar bildskärmsproblem i det här avsnittet av din butiks skyltfönster.

Så här tar du bort Instagramavsnittet

Varje tema har olika inställningar och avsnitt, så Instagram-avsnittet kan variera från tema till tema.

Steg:

Appar som fungerar med Instagramflöden

Om du ändå vill visa ett Instagram-flöde i din webbshop kan du göra det genom att använda en tredjepartsapp. Klicka här för att hitta appar som fungerar tillsammans med Instagram-flöden.