Visa innehåll baserat på en order av en viss produkt

Denna visar hur du kan iterera genom din checkout.line_items för att se om din speciella produkt är i ordern.

Till exempel säljer Jane en nedladdningsbar produkt och vill lägga till nedladdningslänken till orderstatussidan, men visar bara länken om den digitala produkten är i ordern.

Steg:

1. Bläddra ned till avsnittet Ytterligare skript.

2. Kopiera följande kod till ditt urklipp (command + c på en Mac, ctrl + c på en PC).

<script>
  {% for line in checkout.line_items %}
    <!-- DEBUG looking at {{ line.title }} -->
    {% if line.title == 'Our special downloadable product' %}
      Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
        '<p>Download your special downloadable product! <a href="#">Here!</a></p>'
      )
    {% endif %}
  {% endfor %}
</script>
  1. Klistra in koden i rutan Ytterligare skript. (tryck ctrl + V på en PC eller command + V på en Mac)

2. Slutför en testorder för att visa din orderstatussida:

Shopify - orderstatussida