Valutabegränsningar

Lista över begränsningar för att köpa i flera olika valutor.

Uteslutningar och begränsningar

• Försäljning i flera valutor stöds endast av Shopify Payments.

• Försäljning i flera valutor stöds endast i din webbutik. Shopify POS stöder endast din butiks valuta. Du kan inte sälja i flera valutor i några kanaler (inklusive Grossistkanalen).

• Debut är det enda Shopify-temat som har en inbyggd valutaväljare.

• Orderutkast är alltid i din butiks valuta.

• Du kan bara se dina rapporter i din butiks valuta.

• Du kan inte ställa in specifika priser utifrån land under försäljningen i flera olika valutor.

• Om du väljer att bedriva försäljning i flera olika valutor med Shopify Payments kan du inte använda en app för flera valutor från Shopify App Store. Appar med flera valutor är inte kompatibla med den här funktionen.

• Betalningar med Sofort och Klarna Pay Later är endast tillgängliga för handlare i Tyskland som bedriver försäljning i euro.

• iDEAL-betalningar är endast tillgängliga för handlare i Nederländerna som bedriver försäljning i euro.

Lära sig mer