Valutabegränsningar

Observera: Endast butiker som använder Shopify Payments kan använda den här funktionen. Om du vill ha en lista över länder som stöds, se krav för Shopify Payments.

Lista över begränsningar för att köpa i flera olika valutor.

Uteslutningar och begränsningar

• Försäljning i flera valutor stöds endast av Shopify Payments.

• Försäljning i flera valutor stöds endast i din webbutik. Shopify POS stöder endast din butiks valuta. Du kan inte sälja i flera valutor i några kanaler (inklusive Grossistkanalen).

• Debut och Brooklyn är de enda Shopify-teman som har en inbyggd valutaväljare.

• Orderutkast är alltid i din butiks valuta.

• Du kan bara se dina rapporter i din butiks valuta.

• Du kan inte ställa in specifika priser utifrån land under försäljningen i flera olika valutor.

• Om du väljer att bedriva försäljning i flera olika valutor med Shopify Payments kan du inte använda en app för flera valutor från Shopify App Store. Appar med flera valutor är inte kompatibla med den här funktionen.

• Betalningar med Sofort och Klarna Pay Later är endast tillgängliga för handlare i Tyskland som bedriver försäljning i euro.

• iDEAL-betalningar är endast tillgängliga för handlare i Nederländerna som bedriver försäljning i euro.

Lära sig mer