3D Secure med Cardinal

Cardinal är en 3D Secure-leverantör som integrerar med många betalnings-gateways från tredje part på Shopify inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Om du använder Cardinal minskar risken för chargebacks och du uppfyller regleringskraven i betalningsdirektiven för PSD2 i Europa. Direktivet om PSD2 träder i kraft den 14 september 2019. Det finns en förväntad övergångsperiod på 18 månader för handlare att uppfylla kraven inom EES.

Paypal

Obs! PayPal meddelar att handlare i Storbritannien som för närvarande använder PayPal Payflow Pro flyttar till PayPal Website Payments Pro. Du kan endast ange dina uppgifter för Cardinal på PayPal Website Payments Pro (UK).

PayPal-användare inom EES måste aktivera 3D Secure-kassor. PayPal-användare på PayPal Website Payments Pro (UK) kan registrera sig för Cardinal direkt med PayPal utan extra kostnad.

Om du använder PayPal Website Payments Pro (UK) måste du registrera ditt konto och ditt företag via PayPals registreringsformulär för att aktivera 3D Secure-kassor.

PayPal Express uppfyller redan PSD2. Ingen åtgärd krävs för denna betalningsmetod.

Ytterligare betalnings-gateways från tredje part

Följ dessa steg om du använder en betalnings-gateway från tredje part och din Shopify-admin visar ett meddelande som uppmanar dig att ansluta dig till Cardinal:

1. Registrera dig för Cardinal. Cardinal kommer att kontakta dig inom 5 arbetsdagar med ett avtal och ytterligare anvisningar.
  2. Ange dina inloggningsuppgifter för Cardinal i betalningsinställningarna i din Shopify-admin.

Observera att Cardinal tar ut en avgift för att du ska få använda deras tjänster såvida du inte använder PayPal Website Payments Pro (UK).