Shopify Ping

Shopify Ping är en kostnadsfri meddelandeapp som du kan använda för att hantera alla dina kund- och teamkonversationer från ett och samma ställe. Shopify Ping är tillgänglig på datorer på shopifyping.com och kan även laddas ner på iOS-, iPad- och Androids mobila enheter.

Kunder i din webbutik kan skicka meddelanden till din butik med hjälp av meddelandekanaler, såsom Shopify Chat, som ingår i Shopify Ping, Facebook Messenger och Apple Business Chat. Du kan läsa och svara på dessa meddelanden från din dator och mobila enhet.

När du konfigurerar Shopify Ping installeras även Shopify Chat automatiskt. Shopify Chat gör det möjligt för kunder att nå dig medan de handlar. De kan även skicka meddelanden till din butik med andra populära meddelandekanaler, såsom Facebook Messenger och Apple Business Chat. Med Shopify Ping kan du visa och svara på dessa meddelanden från din dator eller mobila enhet.

Du kan även använda Shopify Ping för att skicka texter eller bilder till dina teammedlemmar som har personalinloggningar i din Shopify-butik.

När du ställer in Shopify Ping är Shopify Chat automatiskt ansluten till Shopify Ping.