Teamkonversationer i Shopify Ping

Alla medlemmar i ditt team med ett personalkonto kan skicka texter och bilder direkt till vilket annat personalkonto som helst i teamet under avsnittet Teamkonversation i Shopify Ping. Teammedlemmar kan också skicka meddelanden till sig själva om de vill.

Detaljhandelspersonal har inte tillgång till Shopify Ping och kan därför inte använda teamkonversationer. Alla andra teammedlemmar måste ha ett personalkonto i din Shopify-butik för att kunna använda teamkonversationer, men inga ytterligare behörigheter för anställda krävs. Teammedlemmar behöver inga app-behörigheter för att logga in på Shopify Ping. Antalet personalkonton som du kan skapa baseras på din Shopify-plan.

Om du vill skicka ett meddelande till en teammedlem som för närvarande inte använder Shopify Ping kan du skicka denne en e-postinbjudan genom att påbörja en ny konversation med personen.

Skicka ett meddelande om Teamkonversation

Steg:

1. I Shopify Ping väljer du avsnittet Team.
  2. Välj Skicka ett meddelande och sedan ikonen skicka nytt meddelande eller den teammedlem som du vill skicka ett meddelande till.
  3. Skriv in ditt meddelande och välj Skicka.
  4. En e-postinbjudan skickas till teammedlemmen tillsammans med ditt meddelande om personen inte använder Shopify Ping för tillfället.