Framtidig publicering

Framtida publiceringar tillåter dig att dölja delar av din webbutik fram till ett specifikt datum eller tidsperiod. Du kan konfigurera framtida publicering för produkter, kollektioner, sidor eller blogginlägg, och din webbutik publicerar innehållet på de datum och tidsperioder som du anger.

Ange ett publiceringsdatum för en produkt eller samling

Steg:

1. Välj en produkt från sidan Produkter eller en samling på sidan Samlingar.

2. I avsnittet Försäljningskanaler klickar du på kalenderikonen:

3. Välj datum och tid som din webbutik ska publicera objektet.

4. Klicka på Spara för att bekräfta dina ändringar för objektet.

Ange ett publiceringsdatum för en sida eller ett blogginlägg

Steg:

1. Välj en sida eller ett blogginlägg.

2. I avsnittet Synlighet väljer du Dold.

3. Klicka på Ange ett specifikt publiceringsdatum ...:

4. Välj datum och tid som din webbutik ska publicera objektet.

5. Klicka på Spara för att bekräfta dina ändringar för objektet.

Objektet kommer att publiceras på din webbutik på det datum och den tid du angav.