Facebook-butiker

Facebook Shops är en ny funktion för utvalda Instagram- och Facebookanvändare. När du har konfigurerat Facebook Shops kan du skapa en butik för din företagssida på Instagram. Facebook Shops anpassas från din Facebook Commerce Manager. Läs mer om Facebook Shops från Facebook.

Butiker som använder Instagrams produkttaggning före den 19 maj 2020 har tillgång till Facebook Shops. Facebook beviljar åtkomst till funktionen under de kommande veckorna. Om du hade ställt in Instagrams produkttaggar från Shopify kan dina Shopify-produkter som synkroniseras till din produktkatalog på Facebook användas för Facebook Shops på Instagram.

När du har tillgång till funktionen kommer Instagram att skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen som är kopplad till ditt Instagramkonto.

Facebook Shops kommer att bli tillgängliga globalt för alla företag på Facebook och Instagram under de närmaste månaderna. Shopify-försäljare kan göra sig redo för lanseringen genom att konfigurera Facebook-kanalen på Shopify och synkronisera sina produkter till en produktkatalog på Facebook.