Google Performance Max-kampanjer

Kampanjer med Google Performance Max hjälper dig att marknadsföra dina produkter och öka trafiken genom betald annonsering. Google ersätter Google Smart Shopping-kampanjer och uppgraderar till Performance Max-kampanjer.

Från och med mitten av augusti 2022 ingår Performance Max-kampanjer i alla nya installationer av Shopify Google-kanalen. Dessutom kommer skapandet och hanteringen av dina kampanjer att flyttas från Google-kanalen till Google Merchant Center. Du kommer kunna komma åt Google Merchant Center från din Google-kanal.

Från och med början i september ersätts alla befintliga Smart Shopping-kampanjer i Shopifys Google-kanal automatiskt av Performance Max-kampanjer.

Google Performance Max-kampanjer har likvärdiga funktioner med Smart Shopping-kampanjer, med tillagd funktionalitet och lager. Performance Max-kampanjer hjälper dig att maximera dina annonsresultat för alla Google-kanaler, inklusive YouTube, Google Sök, Gmail och Google Maps. Du kan läsa mer om Performance Max och uppgraderingen från Smart Shopping till Performance Max i hjälpcentret för Google Ads.