Dovetale Discover

Dovetale behåller en databas med innehållsskapare, frilansare och influencers på sociala medier. Med Discover on Dovetale kan du söka efter samarbeten som är rätt för dig och ditt företag. Dovetale kategoriserar, indexerar och analyserar över 250 miljoner sociala konton. Databasen uppdateras dagligen för att hålla kontona uppdaterade och relevanta med de senaste tillgängliga uppgifterna.

Om du till exempel vill söka efter konstnärer i New York City på Instagram kan du använda Discover för att söka efter dessa detaljer genom att använda taggar såsom art och artist som nyckelord och New York City som en plats i sökfältet och välja Instagram i plattformsväljaren, för att begränsa din sökning.

Hitta konton på Dovetale

När du söker efter ett konto med Discover kan du ange vad du letar efter med taggar och filter för sociala medier-plattformar.

Taggar

• Sökord – Använd sökord för att leta efter innehållsskapare, frilansare och influencers på sociala medier som använder den här termen i sitt användarnamn, visningsnamn, bio och inlägg.
  • Plats – Använd platstaggar för att hitta innehållsskapare, frilansare och influencers på sociala medier som tillhandahåller sin plats i profilen eller i inlägg på sociala medier.
  • Hashtagg - Använd Hashtag-taggar för att leta efter innehållsskapare, frilansare och influencers på sociala medier som har använt specifika #hastags.
  • Användarnamn - När du söker med användarnamn-taggarna visar Discover exakta matchningar av användarnamn på sociala medier.

Plattformsväljare

Plattformsväljaren används för att välja vilken plattform för sociala medier du vill söka på.