Använd Kits kompetens för att hantera appar

Du kan spara tid genom att använda Kit för att utföra uppgifter i andra appar som du använder i Shopify. Du kan visa appar som fungerar med Kit i Shopify App Store. För några av dessa appar behöver du en betald prenumeration.

Kit kan hjälpa till med specifika uppgifter för varje app. I vissa fall meddelar Kit dig proaktivt att använda en app. Du kan inte ändra hur Kit samverkar med en app.

Om du behöver support för en tredjepartsapp, kontakta apputvecklaren direkt.

Anslut en app till Kit

Steg:

1. Installera appen från Shopify App Store.

2. Gå till app-sidan på Kit-instrumentpanelen.

3. Tryck på den app som du vill ansluta.

4. Klicka på Anslut och följ sedan de relevanta installationsstegen.

När du återvänder till app-sidan i Kit-instrumentpanelen kan du se att appen är ansluten.

Appar som Kit kan använda

Du kan använda Kit med följande tredjepartsappar:

Justuno

Justuno

Kit Karts

Kit Karts

Modalyst

Modalyst

OrderlyEmails

OrderlyEmails

Stora Rabatter

Stora Rabatter

Foton som är redo för detaljhandel

Foton som är redo för detaljhandel

Shoelace

Shoelace

SEO Manager

SEO Manager

Sufio

Sufio

Logotyp för Superladdade butiks-e-postmeddelanden

Superladdade butiks-e-postmeddelanden

Yotpo-recensioner

Yotpo-recensioner

Justuno

Du kan använda Justuno med Kit för att få påminnelser om kommande semestrar så att du kan skapa relevanta Facebook-annonser för dina mest populära produkter.

Kit Karts

Du kan använda Kit Kartsmed Kit för att få aviseringar om övergivna varukorgar. Du kan därefter använda Kit för att skicka anpassade e-postmeddelanden till kunder med övergivna varukorgar och uppmuntra dem att återvända till din butik.

Modalyst

Du kan använda Modalyst med Kit för att få rekommendationer för produkter som du kan lägga till i din butik, baserat på dina bästsäljande produkter och produkter som du nyligen har lagt till.

OrderlyEmails

Du kan använda OrderlyEmails med Kit för att lägga till dina bästsäljande produkter som rekommendationer i orderbekräftelser via e-post för din butik.

Stora Rabatter

Du kan använda Stora Rabattermed Kit för att marknadsföra en rea och få rekommendationer för produkter som ingår i framtida reor.

När du skapar en rea med Stora Rabatter kan du köra en Facebook-annons för att marknadsföra rean. När du har produkter som säljs långsamt kan Kit föreslå att du skapar en rea med hjälp av Stora Rabatter.

Foton som är redo för detaljhandel

Du kan använda Foton som är redo för detaljhandel med Kit för att få påminnelser för att bearbeta nya produktbilder.

Shoelace

Du kan använda Shoelace med Kit för att få förslag på Facebook-kampanjer, uppdateringar av annonsresultat och rekommendationer för att pausa annonsen, fortsätta en kampanj eller justera annonsutgifterna.

SEO Manager

Du kan använda SEO Manager med Kit för att få förslag på att förbättra sökmotorns trafik, till exempel genom att fixa trasiga länkar.

Sufio

Du kan använda Sufio med Kit för att få förslag på att automatisera dina fakturor, betalningspåminnelser och nerladdningar av fakturor.

Superladdade butiks-e-postmeddelanden

Du kan använda Superladdade butiks-e-postmeddelanden från Spently med Kit för att få påminnelser om att marknadsföra dina prioriterade produkter i din butiks ordernotifikationer via e-post för att uppmuntra kunder att återvända.

Yotpo-recensioner

Du kan använda Yotpo-recensioner med Kit för att få meddelanden om produktomdömen i din butik. När en av dina produkter får en 5-stjärnig recension får du en avisering från Kit som frågar om du vill publicera den recensionen på din Facebook-sida eller omvandla recensionen till en Facebook-annons.

Om du får flera 5-stjärniga recensioner för samma produkt under en enda vecka får du bara en avisering från Kit som uppmanar dig att publicera den på Facebook så att du inte publicerar för ofta.

Facebook-annonser skapade av Yotpo Recensioner riktar sig till den anpassade målgruppen som Kit bygger upp för din butik.