Hur man använder prioriterade produkter

Genom att ställa in prioriterade produkter kan du berätta för Kit vilka produkter du vill marknadsföra. Från din Kit-instrumentpanel kan du välja upp till fem produkter som du vill placera i listan med dina Prioriterade produkter.

När du har valt dina prioriterade produkter kan du välja Prioriterade produkter när Kit frågar vilka produkter du vill marknadsföra. På så sätt är det alltid enkelt att skapa annonser för de viktigaste produkterna som du säljer.

Kit kan marknadsföra dina prioriterade produkter på Facebook-annonser eller i inlägg, Instagram-annonser eller e-postmarknadsföringskampanjer.

Välj prioriterade produkter

Steg:

  1. Gå till prioriterade produkter i kontrollpanelen för Kit.

  2. Klicka på Lägg till prioriterade produkter.

  3. Sök efter en produkt eller välj en produkt från listan och klicka sedan på Lägg till.

Upprepa stegen varje gång du vill lägga till en ny prioriterad produkt, klicka på länken för att lägga till mer. Du kan lägga till upp till 5 prioriterade produkter.

Du kan när som helst ta bort en produkt från dina prioriterade produkter.

Anpassa dina prioriterade produkter

När du har valt några prioriterade produkter kan du se dem i en lista på sidan Prioriterade produkter.

Klicka på Redigera bredvid en prioriterad produkt för att ändra den:

En markör som klickar på knappen

Du kan ändra titel, beskrivning eller produktbild för dina prioriterade produkter och på så vis ändra hur de ska visas i Facebook-annonser och sociala inlägg. När du redigerar dina prioriterade produkter i Kit, ändras inte produkten i Shopify. Det ändrar bara hur produkten visas i annonser och inlägg som du skapar med Kit.

Genom att redigera produktens namn och beskrivning i Kit kan du skapa mycket anpassade annonser för dina prioriterade produkter. Du kan använda beskrivningen för att marknadsföra ett specialerbjudande för produkten eller markera en kommande försäljning.

När du har anpassat namn eller beskrivning klickar du på Spara ändringar.

Obs! Ändringar som du gör på en prioriterad produkts namn, beskrivning eller foto varar endast så länge som produkten är en av dina prioriterade produkter. Om du raderar en prioriterad produkt måste du göra ändringarna igen.

Är du redo att börja sälja med Shopify?

Prova gratis