Prata med Kit

Du kan använda Kit för att köra annonser på Facebook och Instagram, få rapporter om ditt företag, publicera uppdateringar på sociala medier och sätta upp affärsmål.

Om du har aktiverat morgonavstämningar skickar Kit meddelande till dig varje vardagsmorgon för att fråga om du behöver hjälp. Annars kan du skicka ett meddelande med hi kit eller hi för för att starta en konversation.

Samtal med Kit

Från Kit-kontrollpanelen kan du ändra hur ofta Kit meddelar dig med annonseringsmöjligheter. Gå till Justeringar > Konversationer och klicka på knapparna för att aktivera eller inaktivera följande konversationstyper:

• Morgonkontroll - Kit skickar dig ett meddelande varje morgon för att fråga om det finns något du vill ha gjort.
  • Marknadsför nya produkter - Kit frågar dig om du vill annonsera de nya produkterna som du har lagt till i din butik.
  • Återinvestera annonsvinster - Kit skickar dig ett meddelande om att återinvestera vinst från dina annonser för ytterligare annonsering.
  • Ytterligare marknadsföring till potentiella kunder - Kit meddelar dig när den identifierar en potentiell kund som klickar på en av dina annonser.
  • Rapportering om annonsutgifter - Kit skickar dig en daglig rapport om resultatet av dina annonser.
  • Kör Instagram-annonser - Kit skickar dig meddelanden för att uppmana dig att vända uppladdade foton och videoklipp för Instagram-annonser.
  • Prata med Yotpo - Kit skickar dig ett meddelande och uppmanar dig att använda 5-stjärniga Yotpo recensioner som annonser.

Hur man pratar med Kit

Kit startar konversationer genom att ge dig olika alternativ. Du kan prata med Kit genom att välja vilket alternativ du vill fortsätta samtalet med.

Väljer alternativ

När Kit ber dig om ett svar, kan du svara med ett nummer för att välja ett av alternativen.

Börjar om

Du kan säga hi kit eller hi när som helst för att starta en ny konversation med Kit, även om du är mitt i en konversation. Detta avbryter allt du gjorde med Kit.

Tar en rast

Du kan stoppa en konversation eller pausa meddelanden för att stoppa dem tillfälligt.

Stopp

Skicka stop om du vill avbryta alla meddelanden från Kit. Detta stoppar alla meddelanden från Kit men tar inte bort Kit från din butik.

Text start om du vill börja prata med Kit igen.

Paus

Text pause för att inaktivera Kit-uppdateringar. När pausad svarar Kit endast på dina meddelanden och kommer inte att skicka meddelanden till dig direkt.

Du kan skriva text resume för att börja få meddelanden igen.