Prata med kunder via Shopify Ping

Shopify Ping är en gratis iOS-app som du kan använda för att hantera meddelanden från dina kunder. Besökare i din webbutik kan skicka meddelanden med hjälp av meddelandekanaler såsom Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat, och du kan använda Shopify ping för att läsa och svara på meddelanden från din iOS-enhet.

När du ställer in Shopify Ping är Shopify Chat automatiskt ansluten till Shopify Ping.