Välj maskinvara

Om du använder Shopify POS börjar du med att välja den hårdvara du behöver för att acceptera betalningar med kontanter, kort eller båda.

Du kan även använda leveransmaskinvara som etikettskrivare och våg för att påskynda din leverans- och distributionsprocess.

Beroende på ditt företag kan den typ av detaljhandelsmaskinvara du behöver vara lite annorlunda:

Rekommendationer för Shopify POS-maskinvara baserat på ditt företag
Om du använder... Kanske du behöver...
En pop up-butik iPad + kortläsare
En butik iPad + kortläsare + kvittoskrivare
Flera butiker eller ett lager iPad + kortläsare + kvittoskrivare + streckkodsläsare + kassalåda

Du kan välja en mängd olika komponenter för Shopify POS beroende på vilka betalningsmetoder du accepterar.

Du kanske kan återanvända vissa komponenter som du redan äger. Vissa komponenter kan däremot inte ersättas, beroende på din plan och betalningsleverantör.

Beroende på din region och dina maskinvarukrav kanske du kan köpa maskinvara från Shopifys maskinvaruaffär.

Stödd maskinvara för Shopify POS

Maskinvara att överväga för Shopify POS
Kreditkortsläsare som stöds Om du använder Shopify Payments eller en tredjepartsleverantör som stöds i Kanada, fastlandet i USA, Storbritannien eller Irland kan du välja en av kortläsarna som stöds från Shopifys hårdvarubutik.
Externa kreditkortsterminaler Om du inte kan använda en av våra stödda kortläsare för att behandla dina transaktioner behöver du en extern kreditkortsterminal från en betalningsprocessor.
Stödda iPad-stativ Vi stöder ett antal iPad-stativ för ditt Shopify POS-system som är tillgängliga från vår maskinvaruhandel. För fullt stöd från Shopify, matcha modellnumren om du köper från en annan leverantör.

Läs mer om vilken maskinvara som stöds för Shopify POS.